unlu modellerimizden Seda Ertan yurdışında calşımlarına başladı.....

AMERİKA'YA TRANSFER OLDU!

TURK MODEL SEDA ERTAN, DUNYANIN ONEMLİ MODA KENTLERİNDEN BİRİ OLAN NEW YORK'TAKİ MANKENLİK AJANSINDAN GELEN TEKLİFİ DEĞERLENDİREREK ANLAŞMA İMZALADI....

Bir suredir New York'ta bulunan Ertan, 3 ayrı ajanstan teklif aldığını, ABD'de yaptığı goruşmelerin sonunda 'One' isimli ajansla 2 yıllık anlaşma yaptığını soyledi. Ertan, ''kariyerimi daha da ileri goturmek ve vizyonumu geliştirmek icin Amerika'ya geldim. New York'ta yaptığım anlaşmayla daha iyi noktalara gelmeyi hedefliyorum'' dedi.

İyi derecede İngilizce bilen ve Kanada'daki bir universitede moda tasarımı uzerine aldığı eğitimi tamamlayan Ertan, daha once de 2 yıl İtalya'nın Milano kentinde modellik yaptığını belirtti.

İtalya'da kaldığı donemin mesleki anlamada kendini geliştirmesini sağladığını kaydeden Ertan, 'benim icin oncelik maddi yonden cok manevi tatmin. O yuzden, paradan cok yaptığım işteki başarı beni mutlu ediyor' diye konuştu.

Ertan, ileride modacı olmayı planladığını, bunun icin de Milano, New York gibi modanın kalbinin attığı yerlerde bulunarak mesleğin tum inceliklerini oğrenmeye calıştığını ifade etti.

Daha once bir kozmetik firması icin yapılan cekimlerde 'Kızılderili' kılığında pozlar verdiğini, bu fotoğrafların da ABD'de reklam panolarını suslediğini soyleyen Ertan, 'New York'taki ajanslar, benim internette Turkiye'deki ajansımdan fotoğraflarımı gormuşler. Teklifler bu şekilde geldi. New York'ta daha once de Turk modacı Atıl Kutoğlu'nun defilesinde podyuma cıkmıştım' dedi.

New Yorklu ajans ile yaptığı anlaşma gereği bu ulkede modellik ve defilelerde mankenlik yapacağını kaydeden Ertan, mayıs ayında Manhattan'da yapılacak Turk Gunu Yuruyuşu'nde de yer alacağını belirtti.