Ferhat Gocer Haberi
Ferhat Gocer-Omur Gedik

Uzun suredir sevgili olan Ferhat Gocer ve Omur Gedik cifti bir ayrılıp bir barışırlarken...Ferhat Gocer'in Ucankuş programına cıkması ve orada evlilikle ilgili soğuk tutumları Omur Gedik'i canlı yayına bağlanmasına ve Ferhat'a cok ta meraklı değilim gibi acıklamalarda bulundu...

Canlı Yayında Evlilik Resti

Ferhat Gocer, evlilik icin pek istekli acıklamalar yapmayınca canlı yayına sevgilisi Omur Gedik bağlandı.

Ferhat Gocer, konuk olduğu Ucankuş programında evlilik icin pek istekli acıklamalar yapmayınca canlı yayına sevgilisi Omur Gedik bağlandı.

Gedik canlı yayında herkesi şok edecek bir acıklama yaptı. "Ben de evleneyim diye olup bitmiyorum. Artık bir omur, birinin hayat arkadaşı olmak istemiyorum" dedi.

Sunucu Omur Gedik'e evlilik konusunda bir beklentiniz var mı? diye sorunca Omur Gedik, eteğindekileri dokmeye başladı.

"Tabi ki ben bir kadınım istiyorum ancak Ferhat beni alsın diye de olmuyorum. Ben ayakları uzerinde duran bir kadınım boyle bir yanlış anlaşılma olmasın. Ben her şekilde mutluyum olmazsa da karalar bağlamam. Evlilik olursa olur mutlu olurum. Olmazsa da karalar bağlamam."

Sunucu Omur Gedik'in daha once evliliğe karşı yaptığı acıklamaları hatırlatınca Omur Gedik hem evliliğin oneminden bahsetti hem de cok da meraklısı olmadıığını ima etti.

Sunucu Ferhat Gocer'e donerek siz ne diyorsunuz ne duşunuyorsunuz diye sorduğunda gocer hic topa girmeden, biz ayrıca Omur'le konuşuruz diyerek konuşmaktan kactı.