AŞK FOTOĞRAFI DELİL OLDU!

RULET OPERASYONU DAVASININ DUNKU DURUŞMASINDA İLGİNC BİR İDDİA ORTAYA ATILDI...
Rulet Operasyonu davasında, sanıklar Tuğba Ozay ile Savaş Arıkdoğan’ın aşk yaşadığını one suren Susurluk hukumlusu Yaşar Oz “Tuğba Ozay şohretini parlatırken bu kadar insanı bir lokma ekmeğe muhtac etti” dedi
Unlu manken Tuğba Ozay’ın ayrılmak istediği sevgilisi Akın Buyukoğlu ile Yaşar Oz’un adamları arasında Akmerkez’de cıkan silahlı catışmanın ardından başlatılan Rulet Operasyonu davasının İstanbul 9. Ağır Ceza Mahkemesi’nde yapılan dunku duruşmasında ilginc bir iddia ortaya atıldı.
Cete kurmaktan yargılanan Susurluk hukulusu Yaşar Oz, ayrınlak istediği sevgilisi Akın Buyukoğlu’nun tehditleri yuzunden kendisinden yardım istediğini belirttiği Tuğba Ozay’a ağır suclamalarda bulundu. Oz, Ozay’ın sorununu anlatmak icin 8 kez aradığını ve onun telefonlarının hicbirine cıkmadığını belirterek “Tuğba Ozay ile Savaş Arıkdoğan aşk yaşıyorlarmış” dedi. Savaş Arıkdoğan ile Tuğba Ozay’ı bir arada gosteren bir fotoğrafı mahkemeye delil olarak sunan Oz, bu ikiliye ait olduğunu iddia ettiği 10 sayfalık telefon yazışmalarını da mahkemeye verdi. Bu belgelerin Tuğba Ozay ile Savaş Arıkdoğan arasında yaşanan ilişkinin en somut delili olduğunu belirten Oz, bu ilişkinin cıkara dayalı bir ilişki ya da aşk ilişkisi olabileceğini one surdu. Oz, fotoğrafı vermek istemediğini ve sadece bakılması icin tuttuğunu da ifade etti. Ozay’ın derdini kendisine anlatamadığı icin Arıkdoğan’a anlattığını belirten Oz, “Bu haksız yargılama Tuğba Ozay’ın paslanmaya yuz tutmuş şohretini parlatırken bu kadar insanı bir lokma ekmeğe muhtac etti” dedi.
Mesajlaşırken aranıyordu
24 Ocak 2008 tarihinde tahliye olan Tuğba Ozay’ın 26 Ocak-1 Şubat 2008 arasında yaptığı iddia edilen yazışmalardan biri Ozay’ın Arıkdoğan’a “Ağamsın” demesiyle başlıyor ve şoyle devam ediyor: “Benim icin goze aldıkların, benim 5.5 aydır yaşadıklarım, cıkışımda hızla gelişen surec... Ne olduğunu bile anlayamadık. Dileğim asla ama asla o dort duvara girmemen. Fakat girsen de bil ki yureğim seninle atacak ve seni bekliyor olacağım. Seni seviyorum kaderim. Sevgim sana daha da guc ve sabır versin. Yine soyluyorum inşallah girmezsin!”
Yaşar Oz’un adamlarından olduğu iddia edilen sanık Savaş Arıkdoğan ise ifadesinde bu davada sadece 3 kişi tanıdığını ve tek sucunun, Tuğba Ozay olayıyla ilgili Akın Buyukoğlu’na kufur etmek olduğunu belirterek tahliyesini istedi. Mahkeme heyeti, Arıkdoğan’ın tutuklu kaldığı sureyi dikkate alarak tahliye edilmesine, diğer sanıklarının ise tutukluluk hallerinin devamına karar verdi.
Ozay’ın 9.5 yıl hapsi isteniyor
Rulet Operasyonu davasında 51 sanık, cete kurmak, cinayet, yaralama, kumar oynatmak gibi bircok suctan 145 ile 264.5 yıl arasında hapis cezası istemiyle yargılanıyor. Tuğba Ozay hakkında ise “suc işlemek icin kurulan orgute yardım etmek” ve “tehdide azmettirmek” suclarından 3.5 ile 9.5 yıl arasında hapis cezası verilmesi ongorulen iddianamede, unlu mankenin cezasının infazından sonra denetimli serbestlik ilkesinin uygulanması talep ediliyor.