cenk eren haberleri
Sansasyonel olaylara pek bulaşmayan sesleri ve muzikleriyle tanıdığımız İzel ve Cenk Eren arasında ki gerginlik bu sayfamızın konusu melekler . Daha once de Demet Akalın ile gerilen Cenk Eren ve İzel arasında ki gerginlikle ilgili haberimizi, herhangi bir yorum yapmadan, İzel haberleri, olduğu gibi yayınlıyoruz...

My Pavyon'da sahneye cıkacağı geceden bir gun once kimseye haber vermeden Bodrum'u terk eden popcu İzel'in "Bana hakaret etti. Ruh sağlığı bozulmuş" diye sucladığı Cenk Eren konuştu: "Dost diye karga mı beslemişim ki gozumu oyuyor"
İZel, Cenk Eren'in Bodrum'da Onur Gulmek'le işlettiği My Pavyon'da sahneye cıkacağı geceden bir gun once kimseye haber vermeden İstanbul'a donmuş ve Eren'i "Bana hakaret etti. Ruh sağlığı bozulmuş" diyerek suclamıştı.
HT Magazin'den İzzet Capa'nın sorularını yanıtlayan Cenk Eren "İZel bir gun goz yaşları icinde bana bir itirafta bulundu. Onur'a olan ilgisi sadece dostlukla sınırlı değilmiş. O zaman ona destek olmak icin elimden geleni yaptım" dedi.
Cenk Eren Sozlerine şoyle devam etti:
"Onur'un cok yakın bir arkadaşımın eski eşi ile benim evimde birlikte olması olayın patlama noktasıydı. Onur'a evimi terk etmesi gerektiğini soyledim. İzel, Onur'un evimden ayrıldığını duyunca kariyerini korumak icin ve karşılıksız aşkının da şiddetiyle bana ve Onur'a leke surmeye calıştı .Dost diye karga mı beslemişim ki gozumu oyuyor? Duştuğu yerden kalkmaya calışırken ona uzanan ele camur atan ve şohret basamaklarının başkalarının uzerine basarak tırmanıldığını zanneden bu iki kucuk kahramana yazık oldu"