KLARNETİ KADAR ERKEK DEĞİL!

KOKAİN OPERASYONU KAPSAMINDA GOZALTINA ALINAN, ARDINDAN TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GONDERİLEN DENİZ SEKİ’NİN KARDEŞİ SERKAN SEKİ, HUSNU ŞENLENDİRİCİ HAKKINDA AĞIR KONUŞTU.
Şenlendirici’nin, ablasıyla ilgilenmemesine ofkelenen Seki, “Klarnette usta ama delikanlı değilmiş” dedi.
Ablam kendisiyle hesaplaşıyor
Reha Muhtar’ın programına katılan Serkan Seki, tutuklama sonrası Husnu Şenlendirici’nin Deniz Seki’yle arasına mesafe koyması konusunda ofkeliydi: “Dunya capında bir klarnetci ama erkekliği konusunda iyi konuşamayacağım. Aksini iddia ederse de karşıma cıksın. Klarnet konusunda usta ama erkeklik, delikanlılık, şereflilik konusunda aynı ustalığı gosteremiyor. Bundan sonra 1 kilometre yakınımıza dahi gelemez! Zaten biz ablamın onlarla goruşmesini istemiyorduk.”
Husnu yanıt verdi
Husnu Şenlendirici ise yaşananlarla ilgili şunları soyledi: “Ben, ‘sakın benim adımı verme’ gibi bir laf etmedim. Surekli ağır sozlerle eleştiriliyorum. Kimseye yanıt vermeyeceğim ama, kimse benim erkekliğimi tartışamaz. Serkan’ın sozlerine kızmadım, alınmadım. Genc adamdır. ısyan etmesi cok doğal. Cunku şu an ici yanıyor.”
Beni iceri almadılar
Şenlendirici, “Benim neler yaşadığımı bilemezsiniz. Hicbir şey yapamıyorum. Ne yapabilirim, nasıl sahip cıkabilirim? Sahip cıkmak, medyaya demec vermek demek mi, bu mudur erkeklik? Deniz’i, avukatının dışında kimse goremiyor. Buna ailesi de dahil. Bakın pazar gunu hic kimsenin ruhu duymadan tutukevine gittim. Fakat beni iceri almadılar. Savcıdan gerekli izinler cıkmadan hareket edemiyorum. Bunun icin uğraşıyorum. Gerekli yasal izinleri alınca Deniz’i ziyaret edeceğim” dedi.