Fahriye Evcen, Instyle dergisine cok carpıcı acıklamalarda bulundu

"Ozcan benim ilk erkek arkadaşım. Ben hayatını doğru durust yaşayan insanları severim"

Reyting rekorları kıran Yaprak Dokumu dizisinin Necla’sı Fahriye Evcen bu ayki Instyle dergisine konuştu. Evcen, sanat ve ozel hayatı ile ilgili sorulara tum ictenliğiyle cevap verdi. İşte genc yıldızın, dergi ile yaptığı roportajdan carpıcı başlıklar:

- Ozcan mutfakta cok yetenekli. Beni ilk yemeğe davet ettiğinde yemekleri kendisi hazırlamıştı. Enginar kalpli ve krema soslu balık, yanında da guzel bir salata yapmıştı. Harikaydı. Belki sonraki gunlerde bir erkekten bunu surekli beklemezsin ama ilk yemek icin bu hoşluk cok guzel.

- Bir ilişkide cok beklentin olduğu zaman aradığını bulamama ihtimalin yukseliyor. Bizim ortak yonumuz gerektiği yerde mantıklı gerektiği yerde duygusal duşunebilen insanlar olmamız. Belki o yuzden Ozcan’la bu kadar iyi anlaşıyoruz.

- Ozcan benim ilk erkek arkadaşım. Eğer doğru insanla karşılaşırsanız bir şeyler anında oluşur. Fazlasıyla seciciyimdir. Ben hayatını doğru durust yaşayan insanları severim.

- Ozcan yakışıklı ve karizmatik bir erkek. Ben Turkiye’ye geldiğimde cok fazla anlaşabildiğim insanla karşılaşmadım. Sadece kadın-erkek ilişkisi anlamında değil bu. Herkesin egosu fazla yuksek olabiliyor, beklenti icerisinde bulunabiliyor insanlar, bazı şeyler ciddiye alınmıyor. Ozcan, beni kesinlikle cok guvende ve rahat hissettiriyor.

- Turkiye’ye geldiğimden beri tanıdığım en duzgun yaşayan ve olduğu gibi olan insan o. Konuştuğu zaman kalbinden konuşur. Birisini sevdiği soylediği zaman, onu gercekten sevdiği icin soyler bunu.