Sevgili melekler, Kanal D 'nin ana haber sunucusu, programcı ve duayen gazeteci Mehmet Ali Birand bu akşam 18:29 itibarıyla hayatını kaybetti. Dun safra kesedindeki stentin değiştirilmesi icin hastaneye yatan Mehmet Ali Birand gelişen bir komplikasyon sonucu hayata veda etti. Birand 'la yıllardır calışan Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan ve kızı Doğan TV Holding A.Ş. Yonetim Kurulu Başkanı Arzuhan Yalcındağ Doğan bazı acıklamalarda bulundular...

Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan ve kızı Doğan TV Holding A.Ş. Yonetim Kurulu Başkanı Arzuhan Yalcındağ Doğan, Mehmet Ali Birand'ın vefat haberinden sonra acıklamalarda bulundu.
'İcim yanıyor' diyen Aydın Doğan, "Izdırabım buyuk yeri doldurulmaz kolay kolay" diye konuştu. Arzuhan Yalcındağ Doğan ise, "Cok uzun yıllar birlikte calıştım. Hicbir kırgınlığımız olmadı. Hastalığında bile pozitifti" diye konuştu.
AYDIN DOĞAN'IN SOZLERİ
Uzun yıllar boyunca usta gazeteci Mehmet Ali Birand'ın patronu olan Aydın Doğan Kanal D Ana Haber'de usta gazetecinin olumuyle ilgili duygularını aktardı. Aydın Doğan, şoyle konuştu:
"İcim yanıyor. Fazla soyleyecek bir şeyim yok. Bana gore Turk basını buyuk bir haberciyi kaybetti. Hem basın hem televizyon dunyası.. Yeni yetişenler hep Mehmet Ali Birand'ı habercilikte, başarıda ornek alacaklar. Muthiş bir heyecan, muthiş bir başarı, muthiş bir başarıya sahip bir adamdı. Hic aklıma gelmedik bir anda boyle bir surpriz yaptı. Izdırabım buyuk. yeri doldurulmaz kolay kolay. Nur icinde yatsın. Allah rahmet eylesin. Bana da telefonlar geliyor. Emir buyuk yerden yapılacak bir şey yok. Nur icinde yatsın"
Aydın Doğan'dan sonra canlı yayına bağlanan Doğan TV Holding A.Ş. Yonetim Kurulu Başkanı Arzuhan Yalcındağ Doğan da şoyle konuştu:
"Cok uzgunum binlerce, milyonlarca insan gibi... Yani cok uzun yıllardır birlikte calıştım. Hic buyuk bir kırgınlığımız olmadı. Cok iyi bir gazeteciydi. Hastalığında bile pozitifti. Hep hayat doluydu. Dediğim gibi sadece bir calışma arkadaşım değil bir dostumdu da..."