Bu konu; Ruzgar Erkoclar'ın Doktoru İlk Kez Konuştu haberi hakkında bilgiler vermektedir.

Sevgili melekler, gectiğimiz haftalarda cinsiyet değiştirerek magazin basınının gundemine bomba gibi duşen (Nil) Ruzgar Erkoclar ile ilgili olarak dun Erol Kose ilginc iddialar ortaya atmıştı. Bu iddialara uzerine Erkocları'ın doktoru ilk kez bir acıklama yaptı. İşte haberin detayları...(Bu olay o kadar deşildi ki daha da deşilecek gibi gorunuyor, inşaallah sonu kotu bitmez melekler :/ )

Ruzgar Erkoclar'ın "cinsiyet değiştirdi" haberini kamuoyuna ilk duyuran isim olan Erol Kose dun bir iddia daha ortaya attı. Erkoclar’ın doktorunun kendisine ulaştığını soyleyen Kose, genc oyuncunun henuz cinsiyet değiştirme ameliyatı olmadığını iddia etti. Ruzgar Erkoclar, yaptığı basın acıklamasıyla Erol Kose’nin iddialarını yalanladı.

"SADECE GOĞUSLERİNİ KESTİM"

Yaşananlar uzerine Ruzgar Ekoclar’ın doktoru Estetik Cerrah Dr. Hanife Akınoğlu, Posta Gazetesi’ne konuştu. Doktor, Erkoclar'ın parası olmadığı icin sadece goğuslerini kestiğini, Ruzgar'ın bunu Erol Kose'ye sızdırdığını duşunduğu icin muayenehanesini basıp kendisini tehdit ettiğini soyledi.

"NİL GİBİ 3 ARKADAŞINI DAHA AMELİYAT ETTİM"

Ruzgar’ın goğuslerini alan Estetik Cerrah Dr. Hanife Akınoğlu şunları soyledi: "Nil (Ruzgar) 1 ay once muayenehaneme geldi. Yanında ablası ve kardeşi vardı. Daha once Nil gibi 3 arkadaşını ameliyat etmiştim. Nil bana yeterli parasının olmadığını soyledi. Kucuk bir paraya iki memesini aldım. Duyulmasın diye ameliyatı uzak bir hastanede yaptım."

"BENİ TEHDİT ETTİ"

“Erol Kose, Nil'in ameliyat olduğunu Twitter'da yazınca, Nil 3 arkadaşıyla muayenehanemi bastı. ‘Erol Kose'ye her şeyi anlattın. Şohret peşindesin. Dava acacağım’ diye beni tehdit etti. Tartıştık. Madem olay bu kadar gizli kalsın istiyordu, neden roportaj yapıp fotoğraf cektirdi? Meme aldırma ameliyatını ben sızdırmadım. Ayrıca ben Erol Kose'yi tanımam. Olay tehdit noktasına gelince konuşmaya karar verdim.”
UCANKUŞ