Sevgili melekler, bu yıl ikincisi duzenlenen Kristal Fare Odul Toreni yapıldı. Tamamen halk oylamasıyla verilen oduller sahi,plerini buldu. İşte gecenin detayları ve odul alan isimler...

10uncu yaşını kutlayan medya haber portalı Medyafaresi.com tarafından bu yıl ikincisi duzenlenen Kristal Fare odulleri sahiplerini buldu. Gecede, Cumhurbaşkanı Abdullah Gul Sosyal Medyayı En İyi Kullanan Siyasetci odulunu ikinci kez alırken, Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın eşi Emine Erdoğan onculuğunde ulke genelinde başlatılan Gonul Elcileri Projesi En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi kategorisinde odule layık goruldu.
Point Hotel Barbarosta duzenlenen gecenin sunuculuğunu Esra Erol ve İzzet Capa ustlendi. Medyafaresi.comun kurucusu ve sahibi Kubilay Tumen ve eşi Hande Ertekin Tumenin ev sahipliğini ustlendiği geceye, Uğur Dundar, Can Ataklı, Reha Muhtar, Nazlı Tolga, Fatih Portakal, Demet Akalın eşi Okan Kurt, Gupse Ozay, Meryem Uzerli, Umur Birand ve eşi Caterina, Ece Vahapoğlu, Yuksel Aytuğ eşi Ozlem Doğan, Melek Baykal, Nurseli İdiz, Ali Eyupoğlu, Yavuz Bingol, Tolgahan Sayışman, Gani Mujde eşi Belma Canciğerin yanı sıra iş, medya ve sanat dunyasından bircok isim katıldı.
EN İYİ SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ: GONUL ELCİLERİ PROJESİ
Gecede, En iyi sosyal sorumluluk projesi odulunu; Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın eşi Emine Erdoğan onculuğunde başlatılan Gonul Elcileri Projesi aldı. Geceye katılamayan Emine Erdoğan bir mesaj gonderdi. Sunucu Esra Erol tarafından okunan mesajda ozetle, "Cok ceşitli kesimlerin katılım ve destekleriyle her gecen gun buyuyen, her gecen gun cocuğumuza daha cok ihtiyac sahibine ulaşan gonul elcileri projesi bu tur odullerle daha fazla tanınacak ve farkedilebilir olacaktır. Bu gonul hareketinin yaygınlaşmasında katkıda bulunan medyafaresi internet sitesine, Kristal Fare odulleri tertip komitesine ozelliklede takdirleriyle projemizi onurlandıran oy kullanıcılarına en kalbi şukranlarımı sunarım. Başta sayın Cumhurbaşkanımız olmak uzere değerli şahıs ve kurumlarımızı tebrik ediyor tum katılımcılara selam ve sevgilerimi iletiyorum" denildi. Aynı kategoride yarışan adaylardan bir diğeri de, Cumhurbaşkanı Abdullah Gulun eşi Hayrunnisa Gulun himayesinde gercekleşen 81 İlden 81 Yıldız Eğitim projesiydi.
CUMHURBAŞKANI GUL İKİNCİ KEZ ODUL ALDI
Şarkıcı Linetin konseriyle başlayan gecede 19 kategori ve bazı ozel oduller verildi. Gecede, Sosyal medyayı en iyi kullanan siyasetci odulu; Cumhurbaşkanı Abdullah Gule verildi. Gecen yılda odul alan Gul adına odulu Cumhurbaşkanlığı Kurumsal İletişim Başkanlığından Fatih Ozutku aldı.
MEHMET ALİ BİRANDA İKİ ODUL
Gecede, en iyi yarışma programı odulunu Kanal Dnin ilgiyle izlenen yarışma programı Ben bilmem eşim bilir aldı. Yuksel Aytuğ odulu programın sunucu İlker Ayrık takdim etti. 17 Ocakta yaşamını yitiren usta gazeteci Mehmet Ali Birand gecede En İyi Ana Haber Spikeri ve 32. Gun ile En İyi Tartışma Programı dalında iki odule layık goruldu. Birandın odulleri oğlu Umur Birand aldı. En iyi kadın komedi oyuncusu kategorisinde odul ise Kanal Dde yayınlanan Yalan Dunya adlı dizinin oyuncusu Gupse Ozayın oldu. Bir ses bir nefes adlı programla Muzik Eğlence Programı Ozel Odulune layık gorulen Yavuz Bingol ve Serkan Cağrı daha sonra davetlilere bir eser seslendirdi.
İşte Odul Kazananların Listesi:
En İyi Yarışma Programı: Ben Bilmem Eşim Bilir
En İyi magazin Programı: Show Klup Mert Oğun
Muzik Eğlence Programı Ozel Odulu: Yavuz Bingol Serkan Cağrı Bir Ses Bir Nefes
En İyi Komedi Dizisi: Pis Yedili / Gani Mujde
En İyi Spor Programı: Telegol / TV 8 Serhat Ulueren
En İyi Erkek Komedi Oyuncusu: Ahmet Kural / İşler Gucler
En İyi Kadın Komedi Oyuncusu: Gupse Ozay / Yalan Dunya
Sosyal Medyayı En İyi Kullanan Unlu: Demet Akalın
Sosyal Medyayı En İyi Kullanan Siyasetci : Abdullah Gul
En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi: Gonul Elcileri / Emine Erdoğan
En İyi Ana Haber Spikeri: Mehmet Ali Birand / Kanal D