Sevgili melekler, magazin dunyasının sansasyonel isimlerinden birisi olan yapımcı Erol Kose yine actı ağzını yumdu gozunu. Unluler dunyasıyla ilgili yaptığı bu acıklamalarla şimeşekleri ustune cekeceğe benzeyen Erol Kose'nin yaptığı dudak ucuklatan acıklamalar bakın nelermiş...

Ona kızan kadar merak edeni de cok. Twitter'daki 1 milyondan fazla takipcisiyle gundemi belirliyor. Peki Dr. Erol Kose nasıl dizginlenir ya da dizginlenebilir mi? Merak ettim, Fulya'daki evinin yolunu tuttum. Beni elinde kan dolu bir şırıngayla karşıladı ve bombaları patlattı.
SADETTİN SARAN
Sadettin Saran Hulya Avşar'dan sizce neden ayrıldı? Cunku bir gun Sadettin Saran'a ait, Hulya Avşar'ın bile bilmediği guvenlik kameralarında bazı goruntulerin ortaya cıktığını duydum. İddiaya gore Hulya Avşar her yere buyu yerleştiriyormuş. Bu da guvenlik kameralarında goruluyor. Bunu bir kere bir programda dile getirdim. Yalanlanmadı. Acaba neden?
HULYA AVŞAR
Hulya Avşar artık oldu. Hangi şarkısını hatırlıyorsunuz. Sen benim canım, sen kara sevdalım... 12 yıl oncesinin şarkısı! Şimdi yine album yapıyor. Yenilen gureşci yenilmeye doymaz hesabı. Olmuyor. Son filmi 72. Koğuş'un gişesi yok. Dizisi yok. Şimdi yeni buyuyen bir cocuğa Hulya Avşar'ın mesleğini sorun juri' diyecektir.
ACUN ILICALI
Acun Ilıcalı, Televole zamanında Hulya Avşar'dan sorumlu muhabirdi. Şimdi onun vefasını oduyor. Medyatik kalma eğilimini alkışlarım ama sanatcı olarak kayda değer olmak başka bir şey.
TANJU COLAK
İbrahim Tatlıses'in Hulya Avşar'la aşkına da tanık oldum. Hulya Avşar toyken İbrahim'e cok Âşıktı. Sonra malzemeyi tanıdı. O kadar Âşık olmaması gerektiğini anladı. Cok kavgalarına şahit oldum. İbrahim Bey kaybetmeye tahammulsuzdur. Ayrıca ben buzdağının gorunen kısmını soyluyorum. Yoksa onun Tanju ile yaşadığı donem var. Hulya, Tanju'nun metresiydi dedim. Dava acıldı. Beraat ettim. Neden? Kararda Metres hakaret değil, hukuki terimdir. Evli adamla olana metres denir diyor. Bunlar zaten biliniyor. Yeniden dillendirmemin sebebi yeni jenerasyonda bilinmemesi.
SEDA SAYAN
Hulya Hanım'ın cocuğu var ama gelelim şu meşhur cocuğum var' tribine... Orada dur! Bu cocuğum var' tribini bana Seda Sayan cok yaptı. Seda Twitter'dan birini buluyor, ona şarkı yapıyor, ona kitap cıkarttırıyor. Guya sevgili değil. Sonra ben cumle kurunca Ama benim cocuğum var diyor. Bu ne? Nihat Doğan ne o zaman?
İBRAHİM TATLISES
İbrahim Tatlıses, Ferdi Tayfur ve ben Almanya'ya turneye gittik. PKK orgut uyeleri gelip Turk sanatcılardan harac alıyorlardı. Bizim otele de geldiler. Ferdi Tayfur harac vermedi diye otelde ayaklarından tutup aşağı sarkıttılar. Yine de harac vermedi. İbrahim Kurtceyle falan işi kurtarıyordu zaten.
TARKAN
İbrahim Tatlıses'in tacı, vurulmasıyla değil, Tarkan'la elinden gitmiştir. Tarkan'a kadar ceketli, arabesk kokenli turkucu akımı vardı. Yılmaz Guney ekolu. Yarı mafya, yarı omuz duşuk, yarı parlak ceket Sonra Tarkan cıktı. Gomleğini actı, goğsunu gosterdi. Klibinde opuştu. Devrim o gundu. İbrahim Tatlıses yerine Tarkan taklitleri başladı. Cunku artık star oydu. Ulkede cinsel devrim yaşandı. Tatlıses'in tacı Tarkan tarafından alındı.
ASENA
İbrahim Tatlıses, Asena'dan sıkıldım. Ben bundan nasıl kurtulacağım dedi. Ama yollanmak istenen kadın birden bunu yolladı. Asena İbrahim'e Bu hareme dahil olmak istemiyorum dedi. İbrahim salya sumuk ağlamaya başladı. Kaybetmeyi yediremedi. Album yapıyorduk. Koskoca albume Kız Aso' diye bir şarkı koyduk. Bodrum'da kulup acıldı. Adı Aso. Asena da bir oryantal hanımefendicik. İbrahim, Asena'ya buyu yaptıklarını duşundu. Bulent Ersoy'un falcıları arandı. Falcı, yedi deve keseceksiniz dedi. Bu develer bulunup Asena icin kesildi.
SEZEN AKSU
Bir donem gazino camiasında Tatlıses ekolu vardı. Bir tek Mujde Ar ve Sezen Aksu ile ilgili bir icraati olmamıştır iddiasındayım. Hatta bir gun Sezen Aksu'yu Beşiktaş'a inen yokuşta opmeye kalktığını ve bir tokat yediğini soyledi. Onun dışında butun bekÂr kadınlar zan altındadır. İddialar var. Onlara inanırım.
HALİL ERGUN
Ricky Martin cıkıp ben gay'im diyor. Bizde de Fikret Hakan ile Halil Ergun'un gay, Bedia Akarturk ile Selda Bağcan'ın lezbiyen olduğu iddiaları var. Camiada, medyada herkes bunu bilir ama zikretmez. Ama şahit olmadım. Nasıl şahit olayım canım! Yanlarında mı duracağım?
HADİSE
Hadise bana ah etti! Spor yaparken dizimi incittim. Onun verdiği kiloları ben aldım. Altın Kelebek Odul Toreni'nde Hadise dans şov yaptı. Baktım Hadise obez! Hormon bozukluğu mu var? diye kuşkuya da duştum. Bunları da dile getirdim. Sonra kameralar Hadise'ye tutuldu: Erol Kose, kim ben oyle birini tanımıyorum diye acıklama yaptı. Ardından şaka yaptığını soyledi. Ben de ona şaka yapmaya karar verdim. Bir album tanıtımına uzerimde, sumo gureşcisi şeklinde Hadise resmi olan bir tişortle gittim. Sonra kilo verdi ama meğer onun tadı balık eti olmasındaymış. Şimdi cinakop, hamsi gibi oldu.
ŞEYDA COŞKUN
Hadise'nin olumsuz değişiminin bir sebebi var tabii. Onu kim zayıflattı? Mehmet Ali Erbil'in eski baldızı Şeyda Coşkun. Temelinde bir spor hocası. Diyet uzmanı değil. Hakan Uzan'ın, Yeşim Salkım'dan boşandıktan sonraki ilk kız arkadaşıydı. Ayrılma sebepleri de yemekti. Cunku Hakan Uzan cok yemek sever ve yer. Şeyda Coşkun da vejetaryendi. Bir et, bir ot yiyince aynı enerjide olamadılar işte. Ortak paydaları kalmadı.
AJDA PEKKAN
Ajda Pekkan'ın bir boşanmaya sebebiyet verdiğine inanıyorum. KVK'nın Genel Muduru Bulent Cavuşoğlu ile birlikteydi. Şahidim. Sonra Bulent Bey boşandı ve ilişkileri bitti. Sanırım aşk yasakken bir anlamı oluyor.
CEM YILMAZ
Hakan Uzan doneminde Cem Yılmaz'la da calıştım. Onun icin film şirketi kurup G.O.R.A.'yı yaptık. Ama Cem Yılmaz'ı nasıl transfer ettiğimizi kimse bilmez. Cem Yılmaz'ı Leman dergisinden tanıyordum. Bir gun geldi; Ben mizah sektorunun Tarkan'ıyım. İşin zirvesiyim. Ama Yılmaz Erdoğan'ın yanında calışıyorum. O da bu sektorun Mustafa Sandal'ı. Bu yuzden artık onun yanında calışmak istemiyorum dedi. Cem Yılmaz cok başarılıydı. Yalnız bircok başarılı insanda gorduğum bir ozelliği kıskanclıktı. Şafak Sezer'in G.O.R.A' filminde oynaması icin ecel terleri doktum. Olmaz şımarır dedi. Bir de o filmde Zeki Alasya ile Metin Akpınar da konuk oyuncu olsunlar istedim. İkisiyle konuştum ama Cem Yılmaz Yeşilcam edebiyatına duşer, olmaz.Bizden rol calarlar dedi. Bir de Tarkan ve Cem Yılmaz projemiz vardı o zamanlar. Tarkan kabul etti. Yalnız Cem onu da kabul etmedi. Filmin sonuna doğru Uzan olayları yaşandı. Sonra TMSF filme el koydu.
AHU YAĞTU
Cem Yılmaz, Ahu Yağtu'yla evlendikten sonra agresifleşti. Cansu Dere'yle uzun bir ilişki yaşamışlardı. Bu tip uzun ilişkilerden sonra insanlar tak diye alakasız biriyle evlenir. Hakan Uzan ve İbrahim Tatlıses gibi isimlerde de oldu bu. Butun goruntulerinde de daha agresif. Aslında evlilik insanı sakinleştirir. Şefkat ve huzur hormonu salgılar. Eskiden medyaya fıkra anlatan Cem Yılmaz'ı şimdi neyin sinirlendirdiğini bilmiyoruz. Başka bir adam oldu. Bunu sadece ben değil sokaktaki insan soruyor.
CEM UZAN
Cem Uzan'ın siyasete atıldığı yıllardı. Bir gun sekreteri aradı. Yarın Fransa'ya gideceksiniz dedi. Paris'te ust duzey bir yerde toplandık. Turkiye'de parti kuruluyor ama konuşması Paris'te yapılıyordu. Ben o donemde siyasete girmesine karşıydım. Zaten başkan olsaydı Cem Uzan ucuncu dunya savaşı cıkardı. O gun toplantıda İngilizce bilmeyen başkanlara alışmışlar CNN'den yer kiralayacağım butun uluslararası antlaşmaları canlı yayında yırtıp atacağım dedi.
ALİ TARAN
Cem Uzan'ı yanlış yonlendiren biri vardı: Ali Taran. Butun konuşma metinleri ona aitti. Genc Parti'nin secim konuşmalarında bir tane Ataturk kelimesi geciyor mu bakın. Bir Ataturk duşmanlığı olduğu iddiasını savunuyorum. Bunu da uyguladı. Canlı şahidiyim. O zamanlar reklam gurusuydu. Ulaşılamazdı. Bugun looser bile diyemiyorum.
AYŞE OZYILMAZEL
Ayşe Ozyılmazel babası turnelerde olduğu icin baba yoksunluğu yaşamış bir kız. Bu yuzden yaşı buyuk erkeklere ilgi duyuyor. Tutunacak bir dal aradı. Ali Taran'la evlendi. Ali Taran rahmetli eşinin yanında olmuştu. Fakat 90 dakikanın son 10 dakikasında butun 80 dakikanın emeğini cope attı.
HANDE YENER
Hande Yener değerli bir ses. Cok yatırım yaptım. Bir gun elektronik muzik yapmak istediğini soyledi. Helal olsun, başarıdan vazgecti ve istediğini yaptı. Ama bir faturası var: Bakın her yerde Hasta' değil Turkan' calınıyor. Eğer Hande elektronik muzik yapmasaydı bugun Demet Akalın olmazdı. Sonra yine U donuşu yaşadı ama son pişmanlık fayda etmiyor.
Bizim dunya yalan dunya... Buyuk bir maskeli balo...Siz kotu bir adam mısınız?
- Kendime baktığımda dunyanın en verici, en iyi, en cok adım atan insanını goruyorum. Karşımdakilere hep ben gul uzatıyorum.
Ama dışarıdan oyle gorunmuyor...
- E gul verdiklerim bana kaktusle vurunca benim de agresyonum başlıyor. İnsanların bilinmeyenlerini ortaya dokmekten zevk mi alıyorsunuz? - Bilinmeyenleri ortaya doktuğumu duşunmuyorum
Peki o zaman yaptığınız nedir sizce?
- Kendini olmadığı gibi gosterenlere karşı malumun ilanı. Yoksa oldukları gibi olanlarla bir problemim yok.
Siz sutten cıkma ak kaşık mısınız?
- Hayır ama ben bunun bedelini odedim. Ailem parcalandı. Kariyerim zarar gordu. Magazin basını beni lime lime doğradı. Ayrıca gecmişte hata yapmış olmam başkalarını eleştirme hakkımı elimden mi alıyor? Bir de şu var: Siz bu olaylar sonrası bizi kanlı bıcaklı sanıyorsunuz. Yalnız biz karşılaştığımızda canım cicim deyip opuşuyoruz. Bizim dunya, yalan dunya. Buyuk bir maskeli balo.
Sizi ne dizginler?
- Sınırlarımı aşmıyorum ki. Benim soylediklerim buzdağının gorunen kısmı. Yoksa İbrahim Tatlıses ve Hulya Avşarın benimle mezara gidecek sırları var. Onları asla konuşmam. Belki bir gun kitap yazarım. Yalnız ansiklopedi olmalı yoksa sığmaz.
Bir kızınız var. Kac yaşında?
- Dijan universite cağında. Ama Zehraya donuşmesini istemediğim icin onun hayatının altını cizmiyorum. İstanbulda yaşıyor. Goruşuyoruz. Bir sorunumuz yok.
Kızınız Gulşenle yaşadığınız yasak aşk ve eşinizden ayrılmanızdan nasıl etkilendi?
- Ergenlik donemlerindeydi; yıprandı tabii. Bir de eskiden biz bir arkadaşımızın sorunu olduğunda hissetmesin diye cırpınırdık. Yeni nesil acımasız ve arkadaşlarını kanatmaya calışıyor. Bunun sebebi de benim ama faturayı o odedi. Ona karşı geri donulmez bir mahcubiyetim var. Babalığı cok beceremedim. Parayla babalık yapmaya kalktım. Bir şey istedi, iki tane aldım.
Hadi bunlar gecmişte kaldı. Ama bugun, mesela Twitterda Sisi gibi isimlerle tartışırken onun ruh halini, neler hissedeceğini hic duşunuyor musunuz?
- Benim bir karar vermem lazımdı. Ya bu işe devam edecektim ya da ben kız cocuğu babasıyım deyip kapıyı kapatacaktım. İcimdeki anarşist ruh buna elverişli değildi.
Gulşenle yaşadığınız ilişkiden pişman mısınız?
- Oncelikle Gulşen yuzunden boşanmadım. Evliliğim zaten belli bir surece girmişti. Ama Gulşenle ilişkim en temelinde buyuk hataydı. Cocuğumu ve ailemi uzmemeliydim. Bir de ikimizin kariyerinden dort yıl caldı. İşimize zeval gelmemeliydi.
Aşk yaşadığınız başka sanatcılarınız oldu mu?
- Hayır diğerlerinin hepsi yakıştırma.
Şimdi hayatınızda aşk var mı?
- Her an olabilir. O zemindeyim.
Peki bunca olaydan sonra artık kadınlar sizinle birlikte olmaya cekinmiyor mu?
- Hayatıma zaten beni algılayan insanlar girebilir. O da televizyondaki Erol ile gercek Erol arasındaki farkı bilir.
Elinizde gizli videolar olduğu soyleniyor. Aslı var mı?
- Hayır gizli arşivim, kayıtlarım falan yok.
Haber kaynağınız kim?
- İnsanlar.
Kadınlarla derdiniz ne? Hep onlarla uğraşıyorsunuz?
- Cunku unlulerin yuzde 70i kadın. Ayrıca erkek starlarımız renksiz, saman tadında. En renklisi herhalde Kıvanc Tatlıtuğ. Kendini surekli geliştiriyor.
Bir kesim size burun kıvırırken Twitterda da 1 milyondan fazla takipciniz var. Sizce dedikoduyu mu seviyoruz?
- O net. Bu ulkedeki temel sorunlardan biri servet ve başarı duşmanlığı.
Şimdi nereden para kazanıyorsunuz?
- Muzik şirketlerim ve gelir ortaklıklarım devam ediyor. Bir de gecmişte yaptığımız urunler değerli, telif gelirleri alıyorum.
Bugun beyaz onluklu, hayat kurtaran bir doktor olabilirdiniz.
- Doktorluğa devam etsem, buluş derdine duşer, hayattan vazgecerdim. Renksiz bir yaşamım olurdu. Bazı hataları yapmamak kaydıyla bugun yine aynı hayatı yaşarım. Geldiğim noktadan pişman değilim. Sevdiklerimden ayrılacak olmasam bugun vefat etsem gozum acık gitmez. Gormediğim hicbir şey kalmadı.
Neden doktorluğu bıraktınız?
- Bir gun goz ihtisası yaparken receteye kontakt lens yazacağıma kompakt disk yazmışım. Bir yandan muzik sektoru, bir yandan doktorluk... Şizofreni yaşıyordum. Diğer bir kırılma noktam da annemin kalp rahatsızlığı gecirmesi oldu. Okuduğum okul Hacettepede ameliyata girdi, doktor hatası yuzunden vefat etti. Hastanelere ve sağlık sistemine guvenim kalmadı. Cok anneciydim, psikolojik travma yaşadım. Muzik sektorunde isim olmaya başlamıştım. Bıraktım. Zaten kendimi hicbir zaman da doktorluğa ait hissetmedim.
O halde tıp okumasaydınız
- Ben de hep encilik var. En yuksek tıptı, onu yazdım. Başarılı olamazsam, en sivri olmam lazım. Mor inek gibi olmalıyım, suruye dahil olmamam lazım.
Hakan Gence Mart 2013 Hurriyet Roportajı