Diyarbakır ’da ikamet eden Tuba (31) ve Mehmet Erkmen (28) ciftinin, 4 yıldır evlat hasreti sona erdi. Mikro tese ameliyatı gercekleştirilmesinin ardından PRP, akupunktur ve tup bebek tedavisi ile uclu kombine tamamlanan cift, test gunu mujdeyi aldı. Erkmen cifti, ikiz gebelik haberi ile mutluluk gozyaşları doktu. Baba olma mujdesi alan ve mikro tese ameliyatı ile başarıya ulaşan Mehmet Erkmen, daha once cocuk sahibi olamayacaklarını duyunca dunyası başına yıkıldığını belirterek şu ifadeleri kullandı: “3 yıl once hastaneye gittim azospermi hastasısın dediler. Cocuğumun olmayacağını soyleyince tum dunyam başıma yıkıldı. 
Aldığım tedaviler sonucu Rabbim bana nasip etti. İnşallah darısı olmayanların başına. Cocuk olmadığı icin arada problemler oluyordu.” Bircok yere gittiklerini, hepsinden olumsuz sonuc aldıklarını belirten Tuba Erkmen ise cocuk sahibi olamadıkları icin umutları tukenmişken ikiz gebelik haberini aldıklarını soyledi.

Aldığım tedaviler sonucu Rabbim bana nasip etti. İnşallah darısı olmayanların başına. Cocuk olmadığı icin arada problemler oluyordu.” Bircok yere gittiklerini, hepsinden olumsuz sonuc aldıklarını belirten Tuba Erkmen ise cocuk sahibi olamadıkları icin umutları tukenmişken ikiz gebelik haberini aldıklarını soyledi.