Mistborn romanlarını ve The Wheel of Time serisinin son kitaplarını yazmasıyla tanınan fantezi turu yazarı Brandon Sanderson, gelecekteki bir projede iş birliği yapmak icin Elden Ring yayıncısı Bandai Namco ’dan bir mektup aldı.
Kişisel YouTube kanalında yaptığı bir canlı yayın sırasında Sanderson ’a bir maket kılıc, pelerin, Lands Between haritası ve Elden Ring ’deki boss ’lardan biri olan Malenia ’nın bir heykelciğini iceren promosyon cantası hediye edildi. Bu cantanın icerisinde bir de Bandai Namco ’nun Sanderson ile calışmak istediğini belirten bir mektup iceriyordu.
[h=2]Sanderson aslında Elden Ring ’te de calışmak istemişti[/h]
Sanderson, yayın sırasında bu mektubu tamamen okumadı ancak kendisi Bandai Namco ’nun onunla birlikte bir şeyler yapmak istediğini ve kendisinin de bununla ilgilendiğini belirtti. Hatta aklında bir şeyler olduğunu ve bunu Bandai Namco ’ya iletip ne duşunduklerini gormek istediğini de soyledi.
Sanderson ’un yayın sırasında konuya dair soyledikleri ise tam şoyle: “Magic: The Gathering ’in hikÂyesini yazmak icin 4 yıl uğraştım ve Magic, benimle iletişime gecip bir hikÂye yazmak istediğinde elimde zaten coktan yazılmışı vardı ve onu devam ettirdim. Aynı şekilde ‘bir Soulsborne oyunu yapsam nasıl olurdu? ’ diye duşunuyordum. Tabii buna ben karar vermiyorum ancak boyle şeyler hep kafamın bir koşesinde var. Bu sebeple gelecekte benden haber bekleyin, benim hep fikirlerim var.”
Sanderson aslında daha once Elden Ring ’in geliştiricisi FromSoftware ile birlikte calışmak istediğini ve hatta George R.R. Martin yerine onunla calışmalarının daha iyi olacağını belirtmişti. Tabii butun bunlar kesin olarak Sanderson ile Bandai Namco arasında ortak bir calışma gercekleşeceği anlamına gelmiyor.
Hatta eğer birlikte calışırlarsa bile bunun bir oyun olup olmayacağı bile mechul. Belki de Bandai Namco, Sanderson ’dan Elden Ring ’in kulliyatına dair bir kitap yazmasını isteyecek, bilemeyiz. Siz ne duşunuyorsunuz? Duşuncelerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı lutfen unutmayın.