doğuş ve eşi doğuşun eşi dogusun karisi doğuşun eski karısı

Cağla Şikel'in ardından, yeni yılın ilk gunlerinde Doğuş'un eşi Şeyma Baltacı da duşuk yaparak bebeğini kaybetti..

Evlendikten altı ay sonra boşanma kararı alan ve evini ayıran Doğuş, ayrılığa daha fazla dayanamayarak eşi Şeyma Baltacı ile yeniden bir araya gelmişti. Ciftin mutluluğu, bebek beklediklerini oğrendiklerinde doruğa cıkmıştı. Ancak ciftin heyecanı fazla uzun surmedi. Gectiğimiz gun evinde rahatsızlanan ve kanama geciren Şeyma Baltacı hastaneye kaldırıldı. Eşinin yanından biran olsun ayrılmayan Doğuş, bebeği kaybettiklerini oğrendiğinde duygusal anlar yaşandı. Şeyma Baltacı'yı teselli eden unlu şarkıcı, eşinin sağlık durumunun iyi olmasına sevindi.

'CAĞLA BİZİ GAZA GETİRMİŞTİ'
Sanat dunyasında bir duşuk haberi de gectiğimiz gunlerde yaşanmıştı. 2008'in son gunlerinde Cağla Şıkel duşuk yaparak bebeğini kaybetmişti. İşin ilginc yanı, Şeyma Baltacı bir roportajda "Cağla'nın hamile olduğu haberini alınca ben de test yaptırmaya karar verdim ve hamile olduğumu oğrendim. Cağla bizi gaza getirdi" demişti. Hastaneden taburcu olan Şeyma Baltacı evinde dinlenmeye cekildi. Cift uzgun olduklarını soylerken, aileleri ikiliyi yalnız bırakmıyor.