Sevgili melekler, gectiğimiz gunlerde magazin basınında yer alan Fahriye Evcen'in Burak Yılmaz'la aşk haberini bu bolumumuzden sizlerle paylaşmıştık. Bu iddialar karşısında ilk yanıt Burak Yılmaz'dan geldi: "Fahriye'yi tanımıyorum!"

Kariyerinde başarılı olmak icin kendine sevgili yasağı' koyduğunu soyleyen Yılmaz, Sevgiliye ayıracak zamanım yok dedi.
GALATASARAYLI futbolcu Burak Yılmaz, Fahriye Evcen'le goruştuğu iddiasına yanıt verdi. Yılmaz'ın gectiğimiz gun, Arda Turan'la Sinem Kobal'ın yakınlaşmasına da vesile olan Dilara Endican'ın evinde Evcen'le bir araya geldiği, birbirlerini daha yakından tanımak isteyen ikilinin uzun sure sohbet ettiği one surulmuştu.
Endican'ın evine televizyon programıyla ilgili goruşmek icin gittiğini soyleyen Yılmaz, Evcen'in orada olmadığını ve genc oyuncuyu tanımadığını soyledi: Fahriye'yi tanımıyorum. Dilara Hanım'ın evine de programıyla ilgili konuşmak icin gittim. O gun evde kimse yoktu. Sevgilim yok benim. Başarıya giden bir yoldayım, sevgiliye ayıracak zamanım yok. Bu konuda kendime yasak koydum. Fahriye Evcen'in adı daha once de Burak Yılmaz'ın takım arkadaşı Hamit Altıntop'la anılmıştı.