Sevgili melekler, son aylarda Beren Saat ile olan aşkıyla sık sık gundeme gelen Kenan Doğulu ve başarılı sanatcı Hulya Avşar bir proje icin bir araya geliyorlar. Max Maceraları Dinoterra adlı filmde seslendirme yapacak olan iki unlu projeden dolayı hayli heyecanlı. İşte detaylar...

Cocukların en cok sevdiği super kahraman Aslan Maxa yeni filminde Hulya Avşar ve Kenan Doğulu eşlik ediyor. Max Maceraları Dinoterrada, Kralice Felinayı Hulya Avşar, Aslan Maxın ezeli rakibi Golgelerin Efendisini Kenan Doğulu seslendirecek. Aslan Max ise unlu sunucu Yekta Kopanın sesiyle hayat bulacak. Max Maceraları Dinoterra 3 Mayısta vizyona girecek.
Gectiğimiz yıl Sezen Aksu, Engin Altan Duzyatan ve Ozge Ozpirinccinin seslendirdiği Max Maceralarının yeni filmi Max Maceraları Dinoterra, Turkiyenin en sevilen isimleri Hulya Avşar ve Kenan Doğuluyu ilk kez beyaz perdede buluşturacak. Filmin seslendirme calışmaları icin studyoya giren unlu isimler, cocukların merakla beklediği yeni maceranın kahramanlarını kendi sesleriyle adeta yeniden yaratacaklar. Başrolu ustlenen Aslan Max ise yine unlu sunucu Yekta Kopan tarafından seslendirilecek.
HULYA AVŞAR İLK KEZ KOTU OLDU
Hulya Avşar, Max Maceraları-Dinoterrada filmin kotu kadın karakteri Kralice Felinayı seslendirecek. Başarılı oyunculuğuyla beyaz perdede boy gosteren Avşar, ilk kez bir animasyon filminde bir kotu karakteri seslendireceğini belirterek yeni macera hakkında şunları soyledi: Film, aslında cocuklara birlik olmanın, takım olmanın ve arkadaşlığın onemini anlatıyor. Hayattaki coğu zorluğu aşmanın yolu bunlardan geciyor. Aslan Maxın diğer maceraları da bu temayı vurguluyordu. Yani gunumuzde unutulan bazı değerleri cocuklara aşılamaya calışıyor ve bunu da onların ilgisini cekecek guncel temalar uzerinden yapıyor. Beyaz Kaplanların kralicesi olan ve Aslan Maxın ezeli rakibi Golgelerin Efendisi ile Aslan Maxa karşı işbirliği yapan Kralice Felinayı, Hulya Avşarın tum Turkiye tarafından tanınan sesiyle izlemek şaşırtıcı olacak.
KENAN DOĞULU ASLAN MAXA KARŞI
Filmin ana kotu karakteri, Aslan Maxın ezeli duşmanı Golgelerin Efendisi ise Max Maceraları-Dinoterrada cocukların en sevdiği şarkıcılar arasında yer alan Kenan Doğulu tarafından seslendirilecek. Seslendirme calışmalarının cok eğlenceli gectiğini soyleyen Doğulu, Kotu karakteri seslendirme onerisi benim icin ters koşe oldu aslında. İlk kez bir kotu karakteri seslendirdim. Bu, ben dahil hic kimsenin aklına gelmeyecek bir durum oldu. Seve seve kabul ettim ve iyi seslendirmeye calıştım. Umarım, cocuklar bu karakteri de iyiler kadar severler diye konuştu. Başarılı şarkıcı, Hulya Avşarın seslendirdiği Kralice Felina karakteri ile guclerini birleştirerek, Aslan Maxa karşı savaşacak. Max Maceralarının ilk iki filminde olduğu gibi super kahraman Aslan Max ise perdeye yine Yekta Kopanın sevilen sesiyle cıkacak.