Aidiyet : sahibi olma durumu. kelime anlamı olarak bu arkadaşlarım

KONSERDEN KONSERE KOŞAN GULŞEN, SEYAHATLERİNDE KENDİ MİNİBUSUNU KULLANMAYI TERCİH ETTİĞİNİ ACIKLADI.
Elele dergisine konuşan Gulşen, 'Ben cok yoğun bir aidiyet duygusu geliştirmedim. Turne zamanı bu arac benim kucuk dunyam haline geliyor ve buraya sadece 'canım' dediğim insanları alıyorum' dedi.
Gulşen 'Surekli seferi gibi geziyorum. Şarkı soyleyebildiğim surece her şeye, her yere uyum sağlayabilme kabiliyetim var. Cok kucuk yaşlardan beri sadece şarkı soylemeyi kafaya koyduğum icin cok yoğun bir aidiyet duygusu geliştirmedim. Her gun başka yerde olmaktan, hatta aynı gun uc farklı şehirde olmaktan cok mutluyum. Vakitsizlikten otomobilin icinde giyinmek, hatta makyajımı ve sacımı orada yaptırmak zorunda kaldığımı dahi bilirim. Neyse ki etrafımda benim aynam olan insanlar var, onların sayesinde kotu bir deneyimim olmadı bugune dek. Turne zamanı bu arac benim kucuk dunyam haline geliyor ve buraya soktuğum insanlar da 'canım' diye tanımladığım, benim icimi bilen ve bana derinden inanan insanlar olmalı. Ancak boyle beslenebiliyorum. Buraya beni gercekten seven, inanan ve icimi bilen insanlar girebilir, başkasını sokmam.' diye konuştu..