Boyle sobelenince, kafaları da karıştırdılar!... Binbir gece’de kerem’i oynayan tardu flordun’un aynı dizide eda’yı canlandıran canan erguder’le ilişkisi olduğu iddia ediliyor!...

Halit Ergenc’in 1.5 yıllık eşi Gizem Soysaldı’dan boşanma nedeni olarak rol arkadaşı Berguzar Korel’le ilişkisinin gosterilmesinin yankıları surerken “Binbir Gece”nin kadrosu yeni bir aşk haberiyle calkalanıyor. Dizide “Kerem”i oynayan Tardu Flordun ile “Eda”yı canlandıran Canan Erguder’in birliktelikleri konuşuluyor. ABD’li yonetmen Chris Burke ile dort yıldır evli olan Erguder’in Flordun’la ilişkisi aslında gecen aylarda su yuzune cıktı.
Erguder, birkac kez Flordun’un cipinin direksiyonunda goruntulendi. Ancak Flordun durumu, “Canan benim rol arkadaşım, ustelik evli... Biliyorsunuz ben ehliyetimi kaptırdım. Araba kullanamıyorum. Evlerimiz de yakın olduğu icin Canan beni eve bırakıyor. Yanlış anlaşılmasın” acıklamasını yaptı. Ancak Teşvikiye ve Cihangir’de sık sık birlikte gorulen ciftin, bayram tatilini de birlikte gecirmesi, ilişki iddialarını guclendirdi.

Milliyet