Sevgili melekler, bir donem evli olan unlu şarkıcı Petek Dincoz ve Can Tanrıyar arasındaki sular durulmak bilmiyor. Petek Dincozun avukatının Can Tanrıyara'a actıı davada bugun yeni duruşma goruldu. Can Tanrıyar, iki ay once, Petek Dincozle olan konuları artık kapadığını ve rafa kaldırdığını acıklamış ve tamamen susmuştu. Bugun gorulen davada neler oldu haberimize geciyoruz...

Bu kez Petek Dincozun avukatı dava acmıştı Can Tanrıyara!.. (Daha once de Petek Dincozun diğer yanındakiler de acmıştı)
Yani Dincoz tarafı konuları asla kapatmak istemiyor bir turlu Tanrıyarın iki ay onceki net acıklamalarına rağmen Bu da toplumda cok ilginc karşılanıyor.
Petek Dincoz bu konuları konuşmak istemiyormuş gibi davranırken belli ki, kapanmasını da istemiyor!.. Ama neden?.. Kimse bunu cozemiyor!..
Bugunku duruşmanın esas konusu ise aylar once Can Tanrıyarın, uzlaşma mesajlarını Petek Dincoze iletmeyip, tam tersi bir tutum sergileyen avukata ettiği hakaret iddiasıydı. Tanrıyar, bugunku davada da, Ne kadar konuları kapatmak istesem, olmadı. Tam tersi yapıldı. Ben de bunun uzerine hakaret maksatlı değil ama etik olarak cok yanlış bir tutum izlediklerini soyleyen cumleler sarfettim dedi.
Ama en onemlisi!!!
Bugunku duruşmada, hakim Can Tanrıyara sordu, Uzlaşmak istiyor musunuz?.. diye
Tanrıyar net bir şekilde cevap verdi:
Benim, bunlarla hicbir işim, derdim yok, tabi ki uzlaşmak istiyorum
Hakim aynı soruyu, Petek Dincozun avukatına sordu ve cevap:
Hayır, biz istemiyoruz. Daha cok gorulecek davamız var Can Tanrıyarla!..
Ardından Can Tanrıyar, mahkeme cıkışı Twitterına yazdı:
Sabahtan beri yine mahkemedeydim yine!.. Şu Bıcırlarla mı uğraşim bunlarla mı?.. Ne istiyorlar anlamak mumkun değil Hakim soruyor uzlaşma istiyor musunuz diye, ben hemen Evet, bunlarla bir derdim yok diyorum. Peteğin avukatı Yok biz uzlaşmak istemiyoruz diyor!..
Ama bir şeyi fark ettim, bence Peteğin bugunku davadan bile haberi yok. Onun reklam ya da olay cıkarmak icin bunları yaptırdığına inanmıyorum
Her hafta adliye olur mu?.. Ne istediğini soyleyen yok. Ama tabi ki bu vekaletleri veren ve bu işlerin aylarca surmesine neden olan da Petek
Yazık ya, vallahi yazık Sen yıllarca neler yap, sonra o aylarca sana bunları yapsın, bir de susuyormuş gibi davranıp!..
Bu Twitlerden sonra Can Tanrıyara gelen mesajlardan bazıları ise şoyle oldu:
TC İstanbullu 34: Allah yardımcın olsun Can Bey Benim de başımda boyle bir insafsız var
Meltem Keleş: Sizin ustalığınıza ve işinizde olan kariyeriniz ve yaptıklarınızla bugununu koruyan Peteğin reklama ihtiyacı var mı?..
Mujde Ongoren: Siz neden şarkı soylemeyi kestiniz?.. Yılın şarkısı yolundaydı oysa Artık şarkı sozleriyle cevap verin, boş verin
Meyrem: Allah size kolaylık versin Petek hanım sizi son zamanlarda cok yıprattı, Allah yardımcınız olsun
TV Hulya: Ne demişler, cok verip azdırmıcan!!! Siz bunu yaptınız
Şahinde Aygun Ozmen: Can abi Allah size mutluluk versin. Sizi uzaktan cok tanımıyorduk. Şimdi tanıdık, sevdik abi Sabırlı olun gecicek inşallah
Sevda: Rahmetli eşinizin ahı tutmuş olmalı