Berguzar Korel, “Binbir Gece” dizisinin başrol oyuncularından Ergenc’le ilişki yaşadığını, “Halit’te guveni ve mutluluğu buldum” sozleriyle acıkladı
Bir suredir birlikte olup olmadıkları tartışma konusu olan “Binbir Gece” dizisinin başrol oyuncuları Berguzar Korel ile Halit Ergenc’in ilişkisi su yuzune cıktı.
Onceki ay eşi Gizem Soysaldı’dan boşanan Halit Ergenc ve arkadaş grubuyla Kurban Bayramı’nda Paris’te aynı otelde tatil yapan Berguzar Korel, yeni başlayan ilişkisini bir arkadaş ortamında itiraf etti.
İki yıllık sevgilisi balet Tan Sağturk’ten yaz sonunda ayrılan ve “İlişkimde ben her yerde yalnızdım” diyen Korel’in onceki gun arkadaşlarıyla bir araya geldiğinde “Halit’te guveni ve mutluluğu buldum” dediği oğrenildi.
Ote yandan her iki oyuncuya yakın cevreler, ciftin Paris seyahati sırasında yakınlaştığını ancak, Ergenc’in biten evliliğine Berguzar Korel’in neden olarak gosterilmesi yuzunden ilişkilerini şimdilik gizli tutmayı tercih ettiklerini belirtti. Birlikteliklerini onumuzdeki gunlerde acıklayacakları konuşulan ikili, Paris seyahatinden donuşte sozleşmişcesine “Cok guzel, keyifli bir tatil gecirdik” diyerek aynı cumleleri kurmuştu.
Paris'e birlikte gitmişlerdi
“Binbir Gece” dizisinin başrol oyuncularından Berguzar Korel yaz sonunda sevgili Tan Sağturk’ten ayrılmıştı. Halit Ergenc ise eşinden kısa sure once boşanmıştı. Cift, birlikte Paris’te tatil yapmıştı.
internethaber