ermeni asıllı sanatcılar ermeni asıllı sanatcılarımız turk sanatcılar sanatcılarımız sanatcilar
Ermeni asıllı Turk besteci Garo Mafyan "Ermenilerden Ozur Diliyorum" kampanyasına imza koymadı.
NE OZURU
Saba Tumer'le Bu Gece programına katılan Mafyan "'Ozur Diliyorum' kampanyası hakkında ne duşunuyorsunuz?" diye sorulduğunda "ne ozru?" diye cevap verdi. Tumer'in "Ermeniler'den ozur diliyorum" kampanyası" diye hatırlatması uzerine şunları soyledi:
BEN BUNA TARAF OLAMAM
"Ben senin adına kimseden ozur dileyemem. Bu konu tarihcilin ve hukukcuların işi. Ben buna taraf olamam. Taraf olmam icin o konu hakkında cok iyi bilgi sahibi olmam lazım. O donemde yaşamam lazım. O donemin şartlarını cok iyi bilmem lazım. Yani bu benim işim değil, tarihcilerin ve hukukcuların işi..." dedi.
BEN BU BAYRAĞIN ALTINDA YAŞIYORUM
Bir muslumanla evli olan Garo Mafyan daha once verdiği roportajlarda kendisinin Ermeni asıllı Turk olarak nitelendirilmesinden rahatsız olduğunu dile getirmiş ve "Cunku ben bu bayrağın altında yaşıyorum. Asıllı yada asılsız kelimelerini anlamıyorum. Tamam ben Ermeniyim ama bunu her fırsatta belirtmek bana sacma geliyor." demişti... “Turkiye'de Ermeni olma” durumunu ise hicbir zaman dışlanmadım diye tanımlamıştı...
internethaber
Hangi Ermeni Asıllı Sanatcı Ozur Diliyorum Kampanyasına Katılmadı
Magazin0 Mesaj
●20 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Magazin
- Hangi Ermeni Asıllı Sanatcı Ozur Diliyorum Kampanyasına Katılmadı