Bu sayfa; Mazhar Alanson'la Fuat Guner Arasına Kara Kedi Girdi haberi hakkında bilgiler vermektedir.

Sevgili melekler, unlu pop muziği grubumuz MFO'nun konseri uyelerinden Ozkan Uğur'un rahatsızlığı sebebiyle iptal edilmişti. Bunun uzerine tek başına sahne alan Mazhar Alanson bu davranışıyla grubun diğer uyesi Fuat Guner'i kusturmuşe benziyor. İşte detaylar..

MFO grubunun konseri; Ozkan Uğur'un hastalığı nedeniyle iptal edildi. Grubun yerine sahneye Mazhar Alanson'un tek başına cıkmasına Fuat Guner tepki gosterdi.

Turk muziğinin unlu gruplarından MFO'nun uyeleri arasında, cumartesi gecesi Jolly Joker'de gercekleşeceği duyurulan konserleri nedeniyle soğuk ruzgarlar esiyor. Grubun sahne almasına gunler kala, lenf kanseri olan Ozkan Uğur'un doktorunun sahneye cıkmasına izin vermemesi uzerine; Mazhar Alanson kulupte tek başına sahneye cıktı. Ancak bu duruma Fuat Guner cok sinirlendi ve Mazhar Alanson ile aralarına kara kedi girdi.

SORULARI YANITLAMADI

Konuyla ilgili sorulara Fuat Guner, sinirli bir şekilde "Bana bu konu hakkında hicbir şey sormayın. Konuşmak istemiyorum" yanıtını verdi. Guner'in tepkisine rağmen Alanson, hafta sonunda mekanda tek başına sahneye cıktı. "Size MFO'den selam getirdim. Teknik bir arıza oldu, o yuzden tek geldim" diyerek hayranlarını selamlayan Alanson, konser sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlamadan sessiz sedasız bir şekilde evinin yolunu tuttu. Solo album calışmaları da olan Mazhar Alanson'un ilerleyen gunlerde kulupte yine tek başına sahne alacağı oğrenildi.