Denizli ’nin Civril ilcesi Kızılcasoğut Mahallesi ’nde yaşayan Yaşar (83) ve Gunsel Bozkurt (81) cifti, yaklaşık 1 ay once kendilerine telefonla ulaşan ve gunluk ev işlerinde kendilerine yardımcı olmak istediğini belirten Nurtem D. (60) tarafından yemeklerine uyku ilacı katılarak uyutulduktan sonra soyuldu. Yaşlı ciftin evindeki kasa, cepleri ve cantalarından bin 700 euro, 3 bin TL ve 3 bin 500 TL değerinde 1 adet cep telefonu calan Nurtem D., gece evden ayrılarak kayıplara karıştı. Sabah eve gelen ciftin gelinleri Dilek Bozkurt tarafından baygın halde bulunan yaşlı cift, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Hastanede 1 gun gozetim altına tutulan Bozkurt cifti, taburcu olur olmaz jandarmaya giderek şikayetci oldu. Şupheli bakıcının yakalanması icin calışma başlatan Jandarma Suc Araştırma Timi (JASAT) ve İlce Jandarma Komutanlığı ekipleri, evdeki ve cevredeki guvenlik kamerası kayıtlarını didik didik inceledi. Nurtem D ’nin İzmir ’e gittiğini belirleyen JASAT, 1 haftalık takibin ardından İl Emniyet Mudurluğu ekiplerinin de desteğiyle şuphelinin Konak ilcesinde belirlenen adresine "Narkoz" adlı operasyon duzenledi. Nurtem D ’nin yaşadığı apartman dairesine giren JASAT, yatağın ayakucu ile duvar arasına gelişiguzel istiflenmiş battaniyeden şuphelendi. Kabarık vaziyetteki battaniyeyi bir ucundan tutarak acan ekipler, karşılaştıkları manzara karşısında hayrete duştu.
Evin icerisinde koşe bucak aradıkları şupheli kadının battaniye icerisinden cıktığını goren jandarma ekiplerinin şaşkınlığı, ne yaptığını sordukları kadının "Saklanıyorum" cevabı uzerine daha da arttı. Kalcasında protez olduğunu ifade ederek kadın jandarma gorevlisinden kendisine nazik davranmasını isteyen Nurdem D., "Korktuğum icin saklandım. Yerimden kalkamıyorum" ifadelerini kullandı. Gozaltına alınarak Denizli ’ye getirilen Nurtem D ’nin 43 suc kaydı olduğu, 4 ilde karıştığı 9 benzer suctan 2017 yılından bu yana arandığı ve "yağma" sucundan 14 yıl kesinleşmiş hapis cezasının bulunduğu ortaya cıktı. Şuphelinin mağdurlarını internet uzerinden bulduğu, kendisini hastabakıcı olarak tanıttığı, bir sure yanlarında kalarak guven kazandığı, devamında yemeklerine uyku ilacı katarak uyumaları uzerine evde hırsızlık yaptıktan sonra kactığı ve evlerden caldığı paralar ile kokain aldığı belirlendi. Yakalanmamak icin hicbir adres kaydı yaptırmayan sabıkalı kadın, ifade işlemlerinin ardından sevk edildiği Civril Adliyesi ’nce tutuklanarak cezaevine teslim edildi.