Yıllardan beridir cevirdiği filimlerle yediden yetmişe herkesin beğenisini kazanan Hulya Kocyiğit, sinema birikimlerinin de otesine giderek Yonetmek Olmak istediğini soylemiş. Umarım başarılı olur.
KOCYİĞİT YONETMENLİĞE GOZ KIRPIYOR!

SANATCI HULYA KOCYİĞİT, YILLARDIR KARARSIZ KALDIĞI YONETMENLİK KONUSUNDA ADIM ATMAYA HAZIRLANIYOR.

Haberturk'te yayınlanan Oylum Talu'nun sunduğu 'Burası Haftasonu' programına konuk olan Hulya Kocyiğit, yıllarca yonetmenlik konusunda bu işi cok iyi yapan isimler olduğunu duşunerek cekindiğini, ancak artık bu konuda adım atamaya karar verdiğini soyledi.

Sinemayı duşunerek yaşayan bir insan olduğunu belirten Kocyiğit, 'Yıllardır o cesareti kendi kendime toparlayamadım. Cunku gercekten Turkiye'de cok değerli yonetmenler var. Belki de birikimlerimi yonetmenlik yaparak aktarmak isteyeceğim. Bir turlu onun kararını veremiyordum. Boyle bir şeye cesaret edebilirim onumuzdeki sene' şeklinde konuştu.

Kendisinin yazmadığı ancak kendisinin karar verdiği bir senaryoyu filme cekmeyi planladığını ifade eden Hulya Kocyiğit, seyircilerin bir de yonetmen Hulya Kocyiğit'i gormelerini istediğini belirtti.