ARKADAŞIM OLMASA, ALİŞAN'LA AŞK YAŞARDIM
Gecen haftalarda Alişan ile goruntulenen şarkıcı Şebnem Bal, "Alişan adam gibi adamdır ama benim sevgilim değil" dedi.
Bulent Ersoy ve Seda Sayan'a vokalistlik yapan Şebnem Bal 'Yangın Kızılı' adlı albumu ile muzik piyasasına girdi. Adı Alişan ile aşk dedikodularına karışan Bal, "Sadece arkadaşız" dedi.
* İlk albumunuz. Dinleyici bu albumde ne bulacak?
Hayatın her parcasından bir şeyler kattık albumumuze. Aşk, huzun, eğlence... Herkes kendinden bir şeyler bulacak.
* Bulent Ersoy ve Seda Sayan ile nasıl tanıştınız?
Uskudar Musiki Cemiyeti'ne başlamama da sebep olan yakın arkadaşım Yelda o donemde Bulent Ersoy'un vokalistliğini yapıyordu. Onun vasıtası ile Bulent Ersoy ile tanıştım. Bir donem bir TV kanalında sunucu yardımcılığı yapıyordum. Seda Sayan ile de oyle tanıştım.
* Hangisi ile calışmak daha kolay ya da zevkli?
Eğer işinizi doğru yaparsanız iki isimle de calışmak gayet kolay ve zevkli. Tabii ki her işte olduğu gibi bu işin de zorlukları var. İki buyuk marka ve siz o markaları temsil ediyorsunuz.
* Albumde Alişan ile duet yaptınız. Gecenlerde de birlikte goruntulendiniz. İddia edildiği gibi aranızda aşk ilişkisi var mıydı?
Alişan bana en fazla destek veren sanatcılardan biri ama benim sadece arkadaşım. Alişan adam gibi bir adamdır. Eğer benim arkadaşım ve dostum olmasaydı, tam evlenilecek ve aşk yaşanabilecek bir erkek.
H2
Şebnem Bal, "Alişan adam gibi adamdır ama benim sevgilim değil" dedi.
Magazin0 Mesaj
●31 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Magazin
- Şebnem Bal, "Alişan adam gibi adamdır ama benim sevgilim değil" dedi.