Goruntulu ve yazılı iletişim platformu olan Skype’de, zil sesleri değiştirilerek kişiye ozel bir kullanım sağlanabilmektedir. Beğenilen zil sesleri aynı şekilde kullanılabilir veya beğenilmeyen zil sesi değiştirilebilir. “Skype’de kişilere ozel zil sesleri ayarlanır mı” sorusu adım adım şoyle yanıtlanabilir: – Once Skype acılmalıdır. – Skype menusundeki “Skype” bolumune girilir. – “Kişisel bilgiler” sekmesi secilir. – “Sesleri […]
Goruntulu ve yazılı iletişim platformu olan Skype’de, zil sesleri değiştirilerek kişiye ozel bir kullanım sağlanabilmektedir. Beğenilen zil sesleri aynı şekilde kullanılabilir veya beğenilmeyen zil sesi değiştirilebilir.
“Skype’de kişilere ozel zil sesleri ayarlanır mı” sorusu adım adım şoyle yanıtlanabilir:
– Once Skype acılmalıdır.
– Skype menusundeki “Skype” bolumune girilir.
– “Kişisel bilgiler” sekmesi secilir.
– “Sesleri değiştir” bolumu tıklanır ve zil sesleri kısmına girilir.
– “Ses oynatacak bir durum secin” bolumunden zil sesleri kişilere gore değiştirilebilir.
– İstenen zil sesinin uzerine tıklanır ve sonra yan menuden bir zil sesi secilerek işlem tamamlanır.
Ozel seslerim menusunden Skype’de zil sesi kullanıcıya ozel bir ses secilip kullanılabilir. “Sesleri al” butonu secilerek bilgisayardaki bir ses Skype’ye tanımlanabilir.
Herhangi bir goruşme ya da kişiye ozel zil sesi de ayarlanabilir; “Yakın Zamanda” menusunden bir goruşme secilir ve “Menu” simgesi secilerek “Zil sesi secenekleri” secilir. Kişilere ozel bir zil sesi ayarlamak icin “Ozel zil sesi ayarla” secilir.
Yazar:Ensar Turkoğlu
Goruntulu ve yazılı iletişim platformu olan Skype’de, zil sesleri değiştirilerek kişiye ozel bir kullanım sağlanabilmektedir. Beğenilen zil sesleri aynı şekilde kullanılabilir veya beğenilmeyen zil sesi değiştirilebilir.

– Once Skype acılmalıdır.
– Skype menusundeki “Skype” bolumune girilir.
– “Kişisel bilgiler” sekmesi secilir.
– “Sesleri değiştir” bolumu tıklanır ve zil sesleri kısmına girilir.
– “Ses oynatacak bir durum secin” bolumunden zil sesleri kişilere gore değiştirilebilir.
– İstenen zil sesinin uzerine tıklanır ve sonra yan menuden bir zil sesi secilerek işlem tamamlanır.
Ozel seslerim menusunden Skype’de zil sesi kullanıcıya ozel bir ses secilip kullanılabilir. “Sesleri al” butonu secilerek bilgisayardaki bir ses Skype’ye tanımlanabilir.
Herhangi bir goruşme ya da kişiye ozel zil sesi de ayarlanabilir; “Yakın Zamanda” menusunden bir goruşme secilir ve “Menu” simgesi secilerek “Zil sesi secenekleri” secilir. Kişilere ozel bir zil sesi ayarlamak icin “Ozel zil sesi ayarla” secilir.
Yazar:Ensar Turkoğlu