'TATLISES VE SEZEN’İ BEN YARATTIM!'

SELCUK URAL ONCEKİ GECCE KATILDIĞI BİR KONSERDE YİNE MAGAZİN GUNDEMİNE BOMBA GİBİ DUŞECEK ŞOK ACIKLAMALAR YAPTI. ORTALIK FENA KARIŞACAK!..

İstanbul valiliği onculuğunde İstanbul Buyukşehir Belediyesi Kultur Daire Başkanlığı tarafından Cemal Reşit Rey’de duzenlenen Oğretmenler Gunu konserinde Selcuk Ural unutulmayan eserlerini seslendirdi.Ural, konser sonrası medyaya ilginc acıklamalar yaptı; Selcuk Ural, 'Kendine dikkat eden spor yapan alkol almayan bir insanım, Levent Tenis Kulubu’nde her daim odul alan bir sporcuyum. Bu camiada herkese emeğim gecti. İbrahim Tatlıses’i bir oto tamircisinde bulup cıkaran, Sezen Aksu’yu İzmir’den getiren benim. Adını verebileceğim pek cok insana sahiplik ettim. TRT’de ’Bizden Size’ adlı bir program vardı. Oraya cıkan meşhur oluyordu, İbo’yu alıp o programa ben cıkardım ve onunu ben actım' diye konuştu. Sibel Can’a dokunan sozleri gectiğimiz donemlerde medyaya yansıyan Selcuk Ural, ihanet başta olmak uzere soylediği sozlere acıklık getirdi.. Ural, 'Hakan ihaneti her yerden gordu, iş hayatından, arkadaşlarından gordu, ben medyada cıkan gibi ihanet derken kimseyi kast etmedim, Sibel, benim torunlarımın anasıdır, eğer Sibel ile ilgili konuşmak istesem daha boşandıkları donemde konuşurdum' dedi. Hızını alamayan Selcuk Ural sozlerine şoyle devam etti ve, '45 senedir bu camiadayım, şuan Tarkan ne ise ben 30 yıl boyle yaşadım, en cok para kazanan insandım. Kadın sanatcıların uc katı para alırdım. Program yaptığım gazinolarda 3 ila 4 saat imza dağıttığım oldu. 3 bin kişi kapıda imza alırdı, beni bilen bilir her zaman en yuksekte oldum' dedi.