NECATİ ŞAŞMAZ'IN BİR DONEM AŞK YAŞADIĞI YASEMİN OZTURK İLK KEZ ORTAYA CIKTI.
Kurtlar Vadisi dizisinin Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz'ın bir donem birlikte olduğu oyuncu Yasemin Ozturk katıldığı televizyon programında samimi itiraflarda bulundu.
Oyuncu Yasemin Ozturk Orada Neler Oluyor programında Necati Şaşmaz'la bir donem aşk yaşadığını itiraf etti. 'Necati ile 2005 yılında Kurtlar Vadisi dizinin yemeğinde tanıştık' diyen guzel oyuncu, 'İlk goruşte birbirimizden elektrik aldık ve birlikte olmaya başladık. İlişkimizi dizi ekibinden birkac kişinin dışında kimse bilmiyordu. Necati ile gizli bir ilişkimiz vardı. Buluştuğumuz tek yer Necati'nin eviydi' dedi.
Birlikte oldukları donemde ortalıklarda gorunmemeye dikkat ettiklerini soyleyen Ozturk sevgilisinin gorunenin aksine cok neşeli ve şakacı bir insan olduğunu soyledi.
'Necati cocuk gibidir' diyen Ozturk, 'Evine gittiğimde oturur bilgisayar oyunları oynardık, Ferhat Gocer'in yastayım şarkıcı bizim şarkımızdı. Necati bana şiirler yazardı' dedi.
Necati'ye zarar gelmemesi icin bu ilişkiyi bitirdim diyen oyuncu, onunla yaşadığı aşktan pişman olmadığını soyledi. Ozturk, 'Onu cok sevdim. Asil duruşuna hayrandım. Bitirme konuşmasını yaparken, icim kan ağlıyordu ve ben bunları duşunuyordum. Cok yorulmuştum. Bunu ona soylediğimde 'Sana ve kararına saygı duyuyorum' dedi. Oysaki ben 'Gitme' demesini bekliyordum' dedi.
Yasemin Ozturk 'Necati Şaşmaz 2007 yazında Gocek'te Nefise Karatay ile teknede tatil yaparken goruldu. Siz o zaman birlikteydiniz. Neler hissettiniz?' sorusunu da şoyle cevapladı: O gunlerde bir tatsızlık yaşıyorduk. Fotoğrafları basında gorunce cok kırıldım. Bana telefon acıp 'Merak etme aramızda bir şey yok' dedi. Sonra tekrar birlikte olmaya başladık. Bu kez de bir roportajında 'Ben hic aşık olmadım' acıklamasını yapmış. Bir kez daha yıkıldım. Zaten ilişkiyi ozgurce yaşayamama yorgunluğu vardı. Her şey ust uste gelince ayrıldık. Severek ayrıldık.