bodrum yemek fiyatları
bodrum lahmacun ayran fiyatları
ibrahim tatlıses haberleri

Turizm cenneti Bodrum da rekor fiyata satılan ve bircok kişinin tepkisini ceken 64 tl lik lahmacun ayran haberini daha once sizlerle paylaşmıştık.

Lahmacun ve ciğ kofte denince akla gelen ilk isimlerin başında gelen İbrahim Tatlıses bu haberi duyunca resmen sinirden cılgına dondu. İnsanlara yapılan bir haksızlık olarak gorduğu bu haber karşısın da Twitter de yapmış olduğu acıklamaları sizlerle paylaşıyoruz.

İbrahim Tatlıses, Bodrum'da lahmacun ve ayrandan oluşan menunun 64 liraya satıldığını duyunca; Twitter'dan isyan etti.
Tatlıses, sayfasına "Bugun haberlerde lahmacunla ilgili haber gordum cok uzuldum. Bir lahmacun ve ayran 64 liraymış!

Ayıptır ya, nerede bu yağın bolluğu, Bodrum'da mı? Şahsen ben 50 senedir lahmacun ve ciğer, 30 senedir ciğ koftenin icinde yoğruldum.

Ben 'en iyi bilirim' demiyorum ama bilirim. Baba mesleğim! Soğanını yıkayıp acısını alacaksın ki mideyi yakmasın. İsotun kilosunu 5-7 liraya almayacaksın. Onun tadı isot, et, soğan ve hamur. Bu iş oyle kolay değil. 64 liraya lahmacunu bana kimse yediremez. Zaten ona verecek 64 liram da yok.

Merak etme Bodrum, geliyorum. Yanlız insanları uyandırmak istiyorum. Piyasada 1 lira 80 kuruşa lahmacun var. Kemiksiz etin kilosu 28 lira nasıl olacak?" diye yazdı.