Kilis'te Organize Sanayi Bolgesi'nde Tumen Karabağ ’ın 3 aylık kangal kopeği annesi ile oynarken, karşı yonden gelen otomobile doğru yonelmesi uzerine otomobil yavaşlayarak kopeğin uzerinden gecti. Hic durmadan yoluna devam eden otomobili kopeği ezme anı ve sonrası kameralar tarafından goruntulendi. Kopeğin sahibi Tumen Karabağ, kopeklerinin oynadığı sırada cep telefonu ile kayda girmesi sonucu kopeğin otomobil tarafından ezilmesini kaydetti. Karabağ, kopeği ezdikten sonra yoluna devam eden surucuden şikayetci oldu. Olay yerine İl Emniyet Mudurluğu Cevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Buro Amirliği ekipleri gelerek surucu hakkında işlem başlattı. Polis, kopeği ezerek, kacan surucunun yakalanması icin calışma başlattı.
Tumen Karabağ, Kopeğin kendi hayvanı olduğunu ifade ederek, “Bugun tesadufen, annesi ile yavrusunun oynadığını gordum, kameraya aldım. Yukarıdan gelen bir arac, yavaşlayarak hayvanları eziyor. Buda kamerada kayıtlı, hic durmaksızın eziyor, iki tekeri de hayvanın uzerinden geciyor. Arac kacıp gidiyor. Farkında olmadığını soylemiş, biz onu bilmiyoruz. Gelip baktığımızda hayvan aynı anda can verdi. Sonucta buda canlı, carpış olabilir, kazadır olabilir, ama donup, durmadan kacıp gidiyor. Şikayetci oldum, polis ekipleri geldi. Gerekli işlemleri yapıyorlar. Bu nasıl insanlık, nasıl vicdansızlık, hayvanı kendi ellerimizle besledik. Annesi ve babası da burada, biz bakıyoruz. 3 aylık kangal burada ozel yerleri var, biz bakıyoruz” dedi.