ozgu namal oktay kaynarca ozgu namal ve oktay kaynarca ozgu resmi web sitesi
GUZEL BİR AŞK YAŞADIM AMA BİTTİ!
Birbirlerine cok yakıştırırdım ikisinide, pozitif adamlardı hatta yeni adanalı dizisi ile yine cıkış yakalayan oktayım kaynarcamı daha fazla sevmiştim. Ne diyelim ki, hayırlısı olsun diyelim.

OZGU NAMAL, FİLİZ AKIN'IN TUM SORULARINI İCTENLİKLE YANITLADI.

Filiz Akın'ın sunduğu 'Hafta Sonu Sohbetleri' programının bu haftaki konuğu Ozgu Namal oldu. Namal, Akın'ın tum sorularını ictenlikle yanıtladı.
İlk aşkının ilkokul sıralarından Altan adlı bir cocuk olduğunu ve onun icin yanıp tutuştuğunu belirten Namal, 'İlk aşk asla unutulmuyor. Aradan 20 yıl gecti halen gulumseyerek ve kızararak anımsıyorum onu' dedi. Genc oyuncu, Filiz Akın'ın 'Sence aşka ne oldu' sorusuna ise şu yanıtı verdi: 'Aşk yozlaştı, samimiyetini kaybetti. Duygular bozuldu. Aşkın ritmi bozuldu. Şehirle bağlantılı bir hale geldi. Kargaşa dolu... Ben, cok guzel, cok değerli bir aşk yaşadım. Bitti ama benim icin gercekten cok değerliydi ve yaşadığım icin asla mutsuz değilim.'

Oktay Kaynarca ile bir dargın bir barışık ilişkisini devam ettiren Ozgu Namal, 'Aşk cocuğu olduğum icin belki de bu kadar sevgiye acığım, pozitifim' dedi.