ajda pekkan
ajda pekkan haberleri

Sevgili melekler, bildiğiniz uzere gectiğimiz hafta unlu şarkıcı Ajda Pekkan konser verdiği sırasında fenalaşmış ve konseri yarıda bırakarak hastaneye kaldırılmıştı. Kısa surede sağlığına kavuşan Pekkan, hastalığı hakkında bazı acıklamalar yaptı..

"Hepiniz biliyorsunuz, bu hafta başımdan tatsız bir sağlık olayı gecti. Hem de konser sırasında. Maltepe Universitesi konseri sırasında sahnede birden dengemi kaybettim, kendimi kotu hissettim, kontrol edemedim. Devam etmem mumkun değildi konsere ve yarım bıraktım. Sonrası malumunuz. Hastaneye yattım, kısa bir tedaviden sonra sağlığıma kavuştum. Allaha şukur şimdi turp gibiyim. Olumsuz hicbir şey yok. Konserler de, muzik calışmaları da, gundelik hayatım da aynen devam ediyor.Ama bu surecte hastalığımdan daha cok beni uzen ne oldu biliyor musunuz; Konuyla ilgili cıkan garip haberler ve acımasız yorumlar. Sahneye sarhoş cıktığımı bile yazdılar. Bu tur yorumlar yaptılar.Bir insanın sağlık problemini bile eleştiri konusu olarak ele aldılar. Hadi sosyal medya bir kenara, orada her şey kolayca yazılıyor. Ya koşe yazarları? Her eline kalemi alan koşe yazarı olmuyormuş, onu bir kere daha gordum. Galiba bizim en buyuk eksikliğimiz empati eksikliğimiz. Bakın benzer şey bu hafta Meryem Uzerli’nin de başına geldi. Sağlık problemiyle uğraşırken, sen aldığın paraya bak dediler, yalan atıyorsun dediler. Ona da kimse empatiyle yaklaşmadı. Ben de bunu yaşadım işte. Sağlığımla uğraşırken olmadık yorumlar yaptılar. Oysa bilen bilir, sadece ben değil ekibimdeki kimse sahne oncesi alkol almaz. Ama gel de anlat bunu. Şunu anladım, galiba olmeden kimse anlamıyor bu ulkede sağlık problemin olduğunu.

Ve teşekkurler...

Tabii yukarıda soylediklerim madalyonun bir yanı. Madalyonun diğer ve cok guzel yanında ise sizlerden gelen gecmiş olsun mesajları var. Hastaneye gittiğim andan itibaren telefonlar, mesajlar durmak bilmedi. İş dunyasından, medyadan, sanat camiasından, siyaset dunyasından. Beni dinleyip sevenlerden yuzlerce mesaj yağdı. O kadar mutlu oldum, o kadar sevindim ki anlatacak kelime bulamıyorum. Hepinizi cok seviyorum.Cok teşekkur ediyorum..."

AJDA PEKKAN / HURRİYET