yonca cevher yenel sevişme sahnesi yonca cevher yenel sevişme binbir gece fusun sahnesi
'ROL GEREĞİ DE OLSA OPUŞMEM!'

BİNBİR GECE DİZİSİNDE EŞİNİ ALDATAN FUSUN KARAKTERİNİ CANLANDIRAN YONCA CEVHER YENEL, ROL GEREĞİ DE OLSA OPUŞEMEYECEĞİNİ SOYLEDİ. YENEL, CANLI YAYINDA AİLESİNDEN SAKLADIĞI BİR SIRRINI DA ACIKLADI.

Uc sezondur yayınlanan Binbir Gece dizisinde “kotu gelin Fusun” olarak yer alan Yonca Cevher Yenel, Fusun karakteri sayesinde normalde soyleyemeyeceği lafları ettiğini ve bunun da gercek hayatta kendisi icin guzel bir deşarj yontemi olduğunu belirtti.

Annemler şu anda oğrendiler!

Gercek hayatta sadece trafikte bağırdığını belirten başarılı oyuncu, trafik sorunu yuzunden motosiklet ehliyeti aldığını da canlı yayında itiraf etti. Yenel, “Annemler şu anda oğreniyorlar bu kararımı. Ali’yi de biraz zor ikna ettim ama gercekten cok istediğim bir şeydi. Motosiklet kullanmaya ilk olarak 2000 senesinde niyetlendim, ama bir oyunda sahneden duşup kolumu kırınca, bunun bir işaret olduğuna inanıp, aldığım motoru geri verdim” dedi.

Opuşmem değil opuşemem!

Oyunculukta opuşmem, sevişmem, dekolte giymem gibi kurallarının olduğunu belirten Yenel, “Yapmam değil, yapamam! Kuralım olduğu icin değil, beceremeyeceğim icin. Bir opuşme sahnesinde doğal oynayamam, o sahne cok yapay kalır. Zaten onu da montajda atarlar bu olmamış diye” şeklinde konuştu.