Tum forumlara baktım ama Massiv hakkında hicbir veri bulamadım o yuzden bu topici acma ihtiyacı duydum. Evet massiv Almanyada yaşayan Arapların yeni lideri, Almanyadaki arap mahallesinde yaşayıpta rap muziğn kralını yapan isimdir. Oyleki musluman olmasına rağmen 50 centin kurmuş olduğu G-Unit grubuna girmiş isimdir. Bi dinleyenin bi daha dinlemeden duramadığı biridir. You tube'a ismini taratın karşınıza 100 kiloluk iri yarı her tarafı kas yığını esmer bi adam cıkacaktır işte o massivdir. Arap aksamını kullanarak almanca rap yapar. Alman ghettolarında doğup buyumuştur. Fakat bu adam Turkleri fazla sevmez. Almanyadaki pier 65 boys ve 36 boys'un kavgalı olması nedeniyle turklerle uzun suredir kavga halindedir.Oyleki tum kreuzberg ondan ve dier araplardan nefret eder. Eğer ilerde Turkiye Arabia savaşı cıkarsa bilinki yuzde 90ı pier 65 cetesinin ve massiv in icadı olacaktır. Araplar Turkleri en guclu musluman olarak gorduğu icin Turklerden nefret eder cunku en guclu musluman kendileri olmak ister Massiv hemen her şarkısında Arabistanı ve muslumanlığı temsil ettiğini soylerken Turkleride Almanyada soz sahibi olmayıp sahte musluman olarak adlandırır. Bu iki cetenin arasındaki savaşın nedenleri bellidir. iki tarafta muslumandır iki tarafta tum almanlar tarafından dışlanmıştır. Ama buna rağmen almanyada soz sahibi olmak icin birbirleriyle kavga halindedir. Son zamanlarda barış olduğu soylensede bu yalandır.Massaka grubu tarafında ismi tam olarak soylenerek disslenmiştir.Bu savaşı dahada alevlendirmiştir. Massaka grubu tamamı Turklerden oluşan bir gruptur ve Killa Hakan, Gekko G ve Ceza gibi bir cok rapciyle mukemmel kayıtlara imza atmıştır.Cartel grubunun dağılmış halidir(yani eski carteldir).Vidolarının linklerini vericektim ama link vermek yasakmış.Yinded izlemek isteyen olursa youtube'a girip massiv yazsın en guzel şarkıları Thug Life , Eiszeit ve welcome to the ghetto.İzlemek isteyen massiv isminin sonuna video ismini yazarak videolara ulaşabilir.
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Dizi - Film - Sanat Forumu
- Müzik
- Massiv (El Massiva) Arapların Yeni İdolu