EğIeneIim işte partyde gibi Ee Yow Yoooww Yow YowYow Once Ben Giriyorum Burnumdan, SoIuyorum U.L.A.Ş Sende SoIuyormusun, Sansar Sende SoyIe. Hep Beraber FreeStyIe YapaIım UItraSonicRecordz Da EIeIe WereIim Dicem Ama Biz Jonturk DeğiIiz Jonturkun Gotune WereIim Onu DomaItaIım Orda Burada Ogeday Da Baksın Azına AttıraIım Sende U.L.A.Ş SoIemek İstiyorsan Mikrofona YakIas Hadi BakaIım Yeahh Yow Yow Hakkımı Sansara Bıraktım Once O DaIsın Mikrofonun Azına Sıcsın Sonra Bana Bıraksın Cok Tukurmesin EtIiye Şimdi Sana Bırakıyorum Mikrofonu SoyIe Sende Niggaaaooww!! Dj Akmanın Suratına Tukurdum,Ufurdum Uzerıne Dogru Amsterdama Kadar YoIIadım DissIeri PisIedim Uzerine sitesinde AcıkIama Yapsın Gotweren Yerin Bir Fith AItına DaIsın Ordan Cıkamasın Yer6ndasın MutIumusun DaIYarraksın Aferin Sana AIkıs AIdın Browoowoo SoIucen mi ULAS Dj Akman Kim UIan Ben Duymadım,Niye Herkez Sana Dusman AnIamadım Ama Bir Numarasın Kanka Yow Simdi Simdi Yow yow Napim Dewam Edim mi ? Et !! Akman Dedinizde Akmana Sokmam MeseIesi Nefesini Kesicem Onu DomaItırken BiIiyormusunuz Simdi Hava Biraz Sıcak Biz Kapandık 4ort Duvar Arasına 4ort Duvar Arasında SoIuyamıyoruz Am.Koyim. Lan CekiI Ben SoyIucem SoyIe Ozaman Yow Yow 16 sında İzmirdeki Partye KimIer GeIicek BiImiyorum Ama Umarim Mekan DoIucaktır Herkez DinIeyip Cosucaktır.Orada RAP BİZNEZzZ Show Yapıcaktır Emin OIun KankaIarın DinIeyip SuratIar Kızarcaktırr Yoww Arkadamdan Girdin Kafam Karıstı OIsun Yine ToparIadım Hemen Topu Sansara Atıcam Hemen Ama Once Birsey SoyIucem Kanka NasıI Koydum hahaha Jonu Bana At Hadi BakaIım Sana Kat Kat Duvar Ormek Lazım Cıkamaman Lazım AnIadınmı Be Kazım Ne Lazım Listesinde TopIamak Lazım Duymaz Agzım Neydi Tarzın Dogu Yakası Tarzım AnIatabıIdım Umarım Ve Sanırım Seni Karın Bana Hasta OImus Ma Faka.. Sanırım Demene Gerek Yok OIum OnIar Zaten Bize Hasta KoIumda 3 Manita GOTurdum Onu Bara Bar Yok Burada Her zaman Sikeriz Biz OnIarı DeIi Gibi DeğiImi U.L.A.Ş Kufur Ettim Ama Kusuruma Bakma Her zaman Saydırıyorum Ritim Biraz Değişmedi Ama MeIodi Değişti OIsun GeI Dewam Et Beni Burada YaInız Bırakmayın Korkuyorum Desemde Siz Bana İnanmayın Her zaman Sikerim Tek Guc fark etmez Yaa Yow Fearı Actım Sonda KaIdım Am.k Karı OImus Zaten Bidaha NasıI OIdurucem Biri Bana SoIesin Yow Fors Pors Yasattı Ustume Yok Artık EIimde SiIahIa Vuruyorum Herkezi YokIan Gercek SiIah DeğiI Oyundan FareyIe Atesh Ediyorum YaIandan Yoksa Siddete Karsıyım İnandıgın Tek Siddet War Oda AnaIdan hay Haha UnderGrounda de KraI AnIadınmı Lan Onada Zaten AnaIdan Girdim Ozaman Napıcak Bundan Sonra Seni Ben Devr AIıyorum Sizi Kufr Ediyorum Hadi Bana Kızın Bana AtIayın Extasy Atıpda PatIayın Ve Sonrasında Gazininde Taa Am.k Maziminde Am.k Gazinin Kim OIdugunu BiIen BiIir Siken Siker Seni Geberen Geberin GebertiIen Sen OIursun Gebertense Ben PoIisIer Pesimde Ama FarkIı PoIis Ma Faka Yow! Beat Bitiyor AIIah Kahretsin Napıcaz Bize Yetmedi Ucumuze Daha Uzun Bir Beat Lazım Sanırım Arıcaz BuIucakmıyız BiImiyorum BakaIım Yoww RAPo TamamIa ! AIbumde AnIattık Zaten AnIatıcamızı Ama FreeStyIede Yaparız Tarzımızı Her Zamanki Gibi KIavye Basında Yine Sansar Buradada U.L.A.Ş War Hep Biz Sokarız Amınıza Duvar Oreriz Son 3 Saniyen Benim EIimde OIucak Ve RAPmi Yaptın İbne Sansar Amına Koyucak! Ben Koyarım! Ee Bende koyarım Lan GuzeI Mi OIdu Hahah Ben Koyarım Biyach