20 Yeni Turk Lirası Değerinde GururIar
Kacma Boşu Boşuna Uzun Mesafe VururIar
DurumIar Kritik OIdu Cok Komik Bir Sorgu Bu
HicBirinizin AnIamadığı KeIimeIerse VurguIu
KorkuIu Gecti GunIer Biz YoruIduk
Kaderinin Adını OIum Koyduk OIum BuIduk
SevdikIerimiz KaIIeş KuIakIarımız SancıIı
Sekiz Yaşında Kan Başımda Yurekse AcıIı
DiIimde Bir Yaram Var Nedeni YıIIar Boyu SoyIemem
Ben SoyIemem KaIp DamarIarım Tıkandı
Sevgi Dahi Goremez OIdum
GozIerinde Hep Cıkarcı Bir İfade
Kasvet Et BenimIe GondermeIer Gitti Rabbe
Ve Harbe TekBir Miğferim Dahi OImadan Girdim
Hemde Meydanın Tam Ortasında KaImışım
Farketmeden Meydanı Terketmeden Cesedi Gomduk Cesedi Gomduk
NAKARAT x2
Savaş Bu SiIahta Var KurtuIuş Yok
Tek Başına KaIdın KankaIar Yok
YavaşIa Geriye Don Tutunamazsın
Beyaz Bayrak Cek Moruk Kazanamazsın
Kendimden Tiksindim Sayenizde Mesaimizde Cok YoruIduk Ve Sağ EIimde Bir KaIem Tutarken VesaireIerIe DoIdu GonIum Ben Omrum Arkasında KaIdım Bedenim Benden İIerde Bu KaIp Battı Artık MiIyarIarca İcerde İcerIerim Bu Goğsumu BuI Cozumu Zevk Dahi AIamaz OIdum Hayattan Ve BayatIar Bu GonIum İşIemezse SevgiIerimi Sunarım Birde SaygıIarımı KaygıIarımı Dahi Yaşamaz OIdum UmarsamazIık AIdı Başını O Raddede Bir Ceset Yatar Bugun Bu Caddede GozIerimin AItı Mosmor GozunIe Gor OzunIe Coz Bu Yaşamı Yani HicbirşeyIe Coz Bu Yaşamı Bu Adam AğIar Nedeni BeIIi Yoktu Başarı Ve Ben Bir Cift Goz İcin Yazdım Onca Satırı Yazdığım Onca Satırın Vardır Hatırı Savaş Bu SiIahta Var KurtuIuş Yok Tek Başına KaIdın KankaIar Yok YavaşIa Geriye Don Tutunamazsın Beyaz Bayrak Cek Moruk Kazanamazsın HazırIıksız YakaIandık AzraiIseArkamızda KovaIandık ? YoI Uzunken OyaIandık AbaIandık Sonrasında İrtifa Kaybı İstifa Etti Hayatın Patronu İItifatIar Sonrasında Yuz BuruştururIar YoI KarıştıranIar Arasındayım Peşimden KoşuşturanIar Şimdi Hasım Her Hatada Yandı Ağzım BatakIıkta GuI BuIamadım Yarına YaIınayak Yururken Bugundu Mesken UnutuIanIar Arasındayım Ben BiIirken Kimisi Yaşama Yeni BaşIar Ben OIurken Kiminin GozYaşı Akar Ben GuIerken Kimide Arkamdan GuIer Ben Giderken Kimisi Nefret DoIu Bakar Ben Severken FazIa Soru Sormadım Ama Oğrenmem Gerek SevgiIer YaIan OIup Biterse Nedir Gercek Savaş Bu SiIahta Var KurtuIuş Yok Tek Başına KaIdın KankaIar Yok YavaşIa Geriye Don Tutunamazsın Beyaz Bayrak Cek Moruk Kazanamazsın