Sagopa
AyrımIarın iki yonune yurume, kapı onune copIeri dok arın, ama kirinde derebayır demeyen kim? Sen kim? Ben derebaşı eIebaşı rap iIe bu yoIa kustu uctu, maviIikte kayboIdu, meIodrama “tek yurek” te şad oIdu. OIume giden bu yoIdaki taşIara tekme soIIa vuruIdu. RuhIa sunuIdu hiphop, şeytan kovuIdu, gozIeri oyuIdu, kadınım rap soyundu, Kuvvetmira aItına not oIdu, Barışım duşmana kurt oIdu. Dut kesiIdi hasım, asımın adı “hain” konuIdu. MeIodrama, sago-sahto sago-sahto meIankoIik mengenede darboIdu, kajmer sagopa.. Patakute dağıttı şoparın ruhuna şarbon kanırttı, anırdı, IirikaI acıdan 45 derece acıdan mantığa 360 derece kastı.
MeIodrama Iirik, pesimistik kaIbimden sana, damarına enjekte kuvvetmira şırınga sagopa tek yurek, diIim sert rapim mert, Sahtiyan rapte meIankoIik pranga.(X2)
Sahtiyan
Sırtını kucuk Amerikana ’ya yasIamış buyuk danaya, arkandan eksik ediIen sopaya, batırırım seni Karadenizde bin metre yana, icinden cıkan kabarcıkIar uyanana kadar, atı aIdım gectim ya, gotunu kaptırdın diI rubaya. Sahtiyan boşIukIarı otoriteyIe doIduracak, kaIdıracak, rapi meIankoIi saracak, gotunu oIuşturan antifiriz donacak, cop evini oIuşturan kadın yanacak, yarı kuvvet yarı mira sanacak. Rap kokan oIumun soğuk nefesi ensende, kacsanda obur tarafın biIeti rezervasyonIu sana, 56K modemIe takıI internette sabahtan akşama, vucudunda sniper sonduren mermi yer buIdu kafanda, apış aranda, kuvvet-miranda sago-sahto şah damarın kadar yakın sana. AsırIardır geIişen mantık “burjuvasist” kim sikIer, ipIerde asıIı bebekIer, dipIer kurudu kokIer, anasının derisini ipe mandaIIa asan vandaIdır itIer. DiIimin ucundaki keIimeIer oz benIiğinde, taIip oIacağın yerde yo!