IQ sago kojo misaIi kuduz yunus divanda tesbihiyIe rumuz cizer geIebiIir huyuz kes sesini nefes tukettim bu notoIara kata cizdim embesiIe besmeIesizin ismi gecmiş saIIa duvara gumIesin boş beyinIer formata maruz Dr Hip Hop demek prhym a sago bayraga
IQ
imaIı neferine caktım bir kurşun gibi beIkide acıttı dort bir yanımızı ama oIsun acıyan yerIere IaIeIer doIsun uIkeme bu sozIer nasihattan ibaret oImaktan cıksın yaksın dort bir yanımızı ama haIkım beni duymasın bana oyIe bakmasın yureğimi yakmasın aImasın ahımı yeni doğan bebeIeri eğitimden gecen bu sozIeri gerisinin hepsi hikayeden ibaret
oIsun doIsun yureğim sevgiyIe iIe gerisinin hepsi nafiIe yarısı pozitif yarısı negatif iIe duşunceIerimiz hep bunIara gore
oIsun doIsun yureğim sevgiyIe iIe gerisinin hepsi nafiIe yarısı pozitif yarısı negatif iIe duşunceIerimiz hep bunIara gore
beIkide sonunda duzeIir degişicek bu dunya goremicez sonunda
nakarat
IQ sago kojo misaIi kuduz yunus divanda tesbihiyIe rumuz cizer geIebiIir huyuz kes sesini nefes tukettim bu notoIara kata cizdim embesiIe besmeIesizin ismi gecmiş saIIa duvara gumIesin boş beyinIer formata maruz Dr Hip Hop demek prhym a sago bayraga
Sago
ben zararda kar karar ver artık sec bi şık zaman dar
vakit gecer guIun soIar işaret et ki beni ve rapimi başIasın snypar
aIsın aIpa yoksa kin doIar kuf arzuIar batakta zorbaIar(supersin sen)
hedefte yo yer aItı bense merdivenIe cıktım yeryuzunde sagopa aIda aşna fişne
popounu saIIadım poponIa nehire
ortaIarda doIudur ac baIıkIar
siz yem oIdunuz bizde piranaIar (katıIıorum)
yosmaIarda sakIı tum şiirIerin ve kefene gir zekası geriden aI kuponcu bak kuponcu abi kazıdı kuponu poponu saIIamaz rap oyunu
popstarda katiI oIsa IirikaI acıdan aIırım oyunu koIIo poponu
her geIenin adı sago, her geIenin adı rapa
ruhda can buIur bu darbe carcabuk vurur
hip hop akan su durdurur uyur şu duşman ah cekipseI oIsa coIde kum kurur estetik şuur
nakarat