Dipsiz Kahırların İcine Bırakılmış Gibiyim.. Ne Zaman Sensizliğin Zamanı, Nede Sensizlikte Yalnız Kalmak….Hep Acı Acı Yutkunduğum Bir Izdırabın Cilesi İle Herdem Oluşum….Gozlerime Takılan İrili Ufaklı Yaşlara Bakıp Ağlama Sakın….Solgun Ve Bezgin Bir Gulun Acı Veren Feryadından Başka Bir Şey Bulamasın Ki Gozlerimde…Hep Sensizliği Yaşayarak Avutabileceğimi Sandım Kendimi….Duşlerin Girdabında En Mefluc Acıların Sağanağına Tutulacağımı Ve Her Yerimden Yara Alacağımı Ne Bilirdim Ki….Ahhhhhh, Bir Guluşune Neleri Vermez İnsan, Hani Diyorum Ya, Hani Şu An Yanımda Olsan, Tutsan Titreyen Ellerimi….Isıtsan Bakışlarınla, Fırtınaya Tutulmuş Bedenimi, Sarsan, Kucaklasan Ve Hic Bırakmasan…..Ahhhhh, Bir Hayalden Oteye Gidemeyen Şu Sozlerde, Hep Mutsuzluğumu Bulur Ki İnsan…..Sensizlik, Koyu Bir Karanlık Gozlerime, Mil Cekilmiş Gibi Acı Ve Izdırap Dolu, Ağlamalarım Bile Dindiremiyor İcimdeki Burukluğu….Hep Terk Edilişlerin Şarkısı Calınıyor Yureğimde, Ciğ Tanesi Gibi Duşuyorsun Duşlerime, Senin Yokluğuna Alışmak Ne Kadar Zor Bir Bilsen….Bir Bilsen Sensizliğin Tahammul Edilemeyen Acısını, Bir Bilsem Gozlerimin Artık Ağlamaktan Sukutu Hayale Uğradığını….Gece Katran Karasını Orterken Yureğime, Bir Ahhhh Cekişin Yankıları Yakar Yıkar Gecemi….Sensizliğe Yazılan Ne Kadar Şiir Varsa Boş….Sensizliği Anlatmaya Yeter Mi Sanırsın Bunca Harf, Bunca Kelime….Duşmuşum Sensizliğin İcine, Ne Gozlerim Anlatabildi Bendeki Seni, Nede Yureğim Dile Geldi Soyleyebildi…Hep Suskun Kaldı Bakışlarım, Islak Bir Gozyaşı Oldu Sayfalara Sessiz Ve Sakince Akışlarım…Ve Sen Gidiyordu Gecemden, Belki Bir Daha Donmemecesine, Belki Bir Daha Sevmemecesine…. ..
Batur Nafiz Tancağlar
Edebiyat0 Mesaj
●10 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kültür
- Edebiyat
- Batur Nafiz Tancağlar