mimar sinan universitesi tiyatro bolumu hocaları

MİMAR SİNAN UNİVERSİTESİ TİYATRO BOLUMU'NUN BAŞKANI ZELİHA BERKSOY, BUGUN BİRBİRİNDEN UNLU OLAN OYUNCU OĞRENCİLERİNİN, OKUL YILLARINDAKİ HALLERİNİ ANLATTI..

Dizi sektorunde boy gosteren bircok unlu oyuncunun eğitim aldığı Mimar Sinan Universitesi Tiyatro Bolumu'nun kurucu uyesi ve başkanı Zeliha Berksoy, mezun ettiği oğrencilerine dair carpıcı acıklamalarda bulundu. Nejat İşler'in okul yıllarında son derece sakin bir kişiliğe sahip olduğunu belirten Berksoy, 'Nejat, arkadaşlarının tum sorunlarına koşuştururdu. Hem okudu, hem calıştı. Okuldan cok iyi dereceyle mezun oldu' dedi.

TİYATRO DA YAPAR!
En populer oğrencilerinden Berguzar Korel'in ise işini sebatla yapan, cok calışkan bir kız olduğunu belirten Berksoy, ekledi: 'Bazıları icin guzellik dezavantaj olabilir ama Berguzar guzelliğine yenik duşen bir kız değildi. Kendisi okuldan henuz yeni mezun oldu. Bence ileride tiyatro da yapacaktır.' Berksoy, diğer meşhur oğrencileri icin ise şu acıklamalarda bulundu:

BESTE KARINCA!
'Timucin Esen, duyarlılığı son derece yuksek ve cok yetenekli bir gencti. Sahne icin elinden gelen her şeyi yapardı. Beste Bereket ise, okuldayken karınca gibi bir kızdı. HÂl da oyle. Beste, cok meraklı ve araştırmacıdır. Okuldan cok iyi derece ile mezun oldu. Bir gun, beni Almanya'dan aradı. Derslerde anlattığım bir oyunu orada izlemiş. Bana 'İyi ki sizin oğrenciniz olmuşuz. İyi ki bize bu oyundan bahsetmişsiniz' dedi.'