'O ŞARKI BU PELİN'E YAZILMADI!'

NİL KARAİBRAHİMGİL VE PELİN BATU, YANLIŞ ANLAŞILMA KURBANI! İKİLİ YILLARDIR SUREN 'PELİN'E' ŞARKISIYLA İLGİLİ POLEMİKLERE BİRARAYA GELEREK CEVAP VERDİLER.

Nil Karaibrahimgil, Pelin'e şarkısını, Pelin Batu'ya yazdığıyla ilgili spekulasyonların yanlış olduğunu soyledi.

İkisi de Boğazici Universitesi'nden mezun olan Karaibrahimgil ve Batu, yanlışlığın buradan kaynaklandığını ancak farklı bolumlerde okuduklarını belirttiler.

Batu, programa konuk ettiği Karaibrahimgil'e 'Senin yuzunden dert cekiyorum' diyerek kendisine benzetildiğini anlattı ve Pelin'e şarkısı ile ilgili polemikleri gundeme getirdi.

Batu, sokakta kendisini Nil Karaibrahimgil sandıklarını soyleyerek, 'Bir keresinde neredeyse ikna etmek durumunda kaldım. Kapalıcarşı'da bir adam 15 dakika boyunca cok guzel şeyler soyledi. Sonra 'Son klibinizi anlamadım' dedim. Ben o değilim deyince bana inanmadı 'Hadi hadi' dedi' diyerek bu tur olayları bir cok kez yaşadığını vurguladı.

Bu sozleri gulerek dinleyen Nil Karaibrahimgil de 'Bizi benzetiyorlar evet. Ne alakası var demem cok sacma gelmiyor. Cunku benziyoruz' diye konuştu ve Pelin'e şarkısının aslını şoyle anlattı:

'Ben Boğazici Universitesi Uluslararası İlişkiler'de okurken bizim sınıfta Pelin diye bir kız vardı. Mor makyaj yapardı sabah sabah. Kızıl saclı bir kızdı. 'Mor bana gitmez Pelin'e gider' diye tamamen gozundeki fardan bahsediyorum. Bir sabah kalkıp bir kadın bunu gozune nasıl ceker diyordum.'

Pelin Batu ise internette yaptığı bir araştırmada, bu konuyla ilgili spekulasyonlar arasındaki en ilgincini şoyle aktardı:

'Ne teoriler var? Millet ucmuş vaziyette. Hikaye şu; Mor Harun'u (Harun Tekin) sembolize ediyormuş. İkimiz de Harun'dan hoşlanıyormuşuz. Harun beni secmiş. Sen de buna uzulup de bu şarkıyı yazmışsın. Boyle bir şey duşunebiliyor musun? Komple teorileri! Cok fantastik. Bu burada acıklığa kavuşsun istiyorum artık hakikaten.'
televizyongazetesi