YEŞİM SALKIM, 26 YAŞINDAYKEN EVLENDİĞİ İŞADAMI HAKAN UZAN'DAN İHANETİ OĞRENDİĞİNİ VE YAŞADIĞI ZORLUKLAR KARŞISINDA AYAKTA DURMAYI BİLDİĞİNİ SOYLEDİ.
Bugune kadar 3 kez evlendiğini belirten Salkım, bunun normal olduğunu Turkiye şartlarında unlu olmayan insanların da 3 evlilik yapabildiğini soyledi.
Sevgilileri ile flort etmeyi beceremediğini ve aile hayatını sevdiğini vurgulayan Yeşim Salkım, evlendiği eşlerinden cok şeyler oğrendiğini anlattı.
Bir donem buyuk bir guce sahip olan Uzan Grubu'nun sahiplerinden Hakan Uzan ile 26 yaşında evlendiğini hatırlatan Salkım, 'Hakan Uzan'dan ihaneti oğrendim ve ne kadar da guclu olduğumu oğrendim. Ben aldatılmayan kadın yoktur diyorum' şeklinde konuştu.
Hakan Uzan'dan boşanırken korktuğunu itiraf eden Yeşil Salkım, 'Oyle bir insandan boşanmak ve Turkiye şartlarında ayakta kalabilmek aslında hakikaten cok guctu. Cok korktum. Hatta şoyle de bir dileğim oldu; 'Allah'ım yureğimdeki bu gucu alma' diyerek ağlıyordum anneme. Ama cok şukur almadı. Ne şart altında olursa olsun kadının gucunu gosterdiğime inanıyorum. Ayaklarım uzerinde durabildim. Her şarta rağmen, her turlu baskıya rağmen. Butun medyanın uzerime gelmesine rağmen' şeklinde konuştu.