UNLU ŞARKICI HANDE YENER, KENDİSİ HAKKINDA AĞIR SOZLER SOYLEYEN EROL KOSE'YE CEVAP VERDİ

Erol Kose'nin Gunaydın koşe yazarı Ayşe Ozyılmazel'e verdiği mini roportajda Hande Yener'den zarar ettiğini acıklaması uzerine, Kose'nin iddialarına yanıt vermek isteyen Yener, basına işin gercek yuzunu anlattı. İşte Hande Yener'in basına yolladığı acıklamanın tam metni:

'Bu kadar yıllık calışmalarıma karşılık olarak Erol Kose’nin bu acıklamalarına uzuldum ancak şaşırmadım. Ben eğer işimle başarı sağlamasaydım zaten bu tur acıklamaları daha once yapardı. Ancak kariyerini ve muziğinin cıtasını yukselten kişi yine benim.

Sanatcı sayesinde para kazanan Erol Kose’nin, sanatcının yuzune değil arkadan konuşması cok uzucudur. Herkes değişikliğin ve yeniliğin peşinde değil mi? Ancak bir sanatcı paradan once muziği duşunur. Ben de oyle yaptım. Bizler yolcuyuz. Evet hem de hepimiz. Ancak maharet hancıda değil yolcudadır. Ve bu guzel yolculuk sevenlerimle ve muziğimle, omur boyu surecektir.

Ozellikle son 4 yıldır yani ‘Apayrı’ albumumden beri elektronik muziğe gectim. Neden 4 yıl daha şirketine zarar vermeyi tercih etmiş kendisi bunu da anlamak mumkun değil. Şirkete bu kadar zarar
vermişsem keşke ayrılma talebi kendisinden gelseydi de yolları daha once ayırsaydık. O zaman avukatım beni kurtarmak icin bu kadar buyuk mucadele vermezdi. Cunku 3 single daha yapmak istiyordu ya da yerine 1 album. Ve tazminatımı odeyerek hayatımı kurtardım. Diğer kurtulan sanatcıları gibi..

Sonuc olarak, sozleşmenin feshedilmesinin verdiği kızgınlıkla bu tur gercek dışı, rencide edici, maddi ve manevi anlamda zarar verici acıklamalar yapılmıştır.

Daha fazla bu konularla ilgili ne kendimi ne de kimseyi yormak istemem. Ancak yasal haklarımı da tabii ki kullanacağım. Takdir Allahındır. İyinin sonu iyidir. Kotunun sonu kotudur...

Sevgilerimle Hande Yener'