HABERTURK'TE HAFTA İCİN HER AKŞAM PROGRAM YAPAN SABA TUMER, BİR COK İNSANDAN 'DOST KAZIĞI' YEDİĞİNİ ANLATARAK, KİMSEYE BULAŞMAMAK İCİN ARTIK İŞYERİNDEKİ ODASINDAN BİLE CIKMADIĞINI BELİRTTİ.
'Bende de mi bir sorun var anlamıyorum! Biz o kadar saf bir şekilde ve sevgiyle yetiştirildik ki İstanbul'a geldiğimde o Bizanslar, o oyunlar falan hic benim bilmediğim şeylerdi. Bir şekilde insanı kamcılıyor. Hepsine teşekkur ettim. Şimdi de ediyorum ama guvensizlik de cok kotu bir duygu' diyen Saba Tumer, her şeye rağmen yaşadıklarının kendisini eğittiğini vurguladı.
Yaşadığı olumsuzluklardan sonra bir cok insanı hayatından cıkardığını da anlatan Tumer, 'Kimseye guvenmemeye başlıyorsun. Yalnız kalıyorsun. Mesela ben işyerimde odamdan dışarı cıkmıyorum. Aman kimse bana bulaşmasın, ben kimseye bulaşmayayım, hic kimseyle hic bir şey konuşmuyorum. Ozel hayatımda mesela cok arkadaşımı hayatımdan cıkardım. Sadece cok ozel gunlerde bir mesaj ya da gorunce selamlaşıyoruz. O da hoş değil ama yapmasalardı!' dedi.