Sevgili melekler, hamile olduğunu acıklamasıyla magazin dunyasının en cok konuşulan ismi olmaya devam eden Meryem Uzerli'nin platonik olarak Beyaz'a aşık olduğu iddia edildi! Gazeteci Esin Ovet'in yazdığı yazı şoyle...

Sevgilisi Can Ateş'ten ayrılıp cocuğunu tek başına doğurmaya karar veren 4 aylık hamile Meryem Uzerli'nin "Turkiye'de birinden cok etkilendim, hislerim platonikti" sozleri uzerine... Dun sanat camiasında bu kişinin şovmen Beyazıt Ozturk olduğu kulaktan kulağı fısıldandı.
O KİŞİNİN HABERİ BİLE YOKTUR'
Meryem Uzerli'nin dun Ayşe Arman'a verdiği roportajda soyledikleri gundeme bomba gibi duştu.
İŞTE O ROPORTAJ!
Sevgilisi Can Ateş icin, "Ben bir adama aşıktım ama o adam aslında yoktu" diyen Uzerli'nin roportajda yaptığı bir itiraf ise dedikodu carklarını calıştırdı.
Dun herkes guzel oyuncunun, "Turkiye'de birinden cok etkilendim, onun haberi bile yoktur, platonikti hislerim" itirafındaki kişinin kim olduğunu konuştu.
EN MUTLU OLDUĞU DAKİKALAR
Bence Meryem Uzerli'nin 'platonik hisler' duyduğu kişi unlu şovmen Beyazıt Ozturk!
Cunku Uzerli'nin iki yıl once katıldığı Beyaz Show'un ardından...
sanat camiasında ikilinin yakınlaştığına dair bircok dedikodu konuşulmuştu
Meryem Uzerli'nin roportajda Turkiye'de yaşadığı en mutlu anlar arasında "Beyaz Show'daki dakikaları" da sayması bu iddiayı doğruluyor gibi...
Genişletmek icin tıkla ...