Cok sayıda unlu solisti bir araya getiren "Mucize Nağmeler" adlı album muzik marketlerde yerini aldı.Turk Sanat Muziği klasikleriyle, yeni nesil bestecilerin TSM formundaki eserleri, Mujdat Gezen, Sezen Aksu, Fatih Erkoc, Deniz Seki, Kenan Doğulu, Umut Akyurek, İlhan Şeşen, Ufuk Yıldırım, Celik, Reha, Nev ve Ercan Saatci'nin yorumlarıyla "Mucize Nağmeler" albumunde hayat buldu.

Yeni Rakı’nın katkılarıyla hazırlanan, produktorluğunu Ercan Saatci’nin ustlendiği ve cok sayıda unlu solisti bir araya getiren "Mucize Nağmeler" adlı album muzik marketlerde yerini aldı.

Turk Sanat Muziği klasikleriyle, yeni nesil bestecilerin TSM formundaki eserleri, Mujdat Gezen, Sezen Aksu, Fatih Erkoc, Deniz Seki, Kenan Doğulu, Umut Akyurek, İlhan Şeşen, Ufuk Yıldırım, Celik, Reha, Nev ve Ercan Saatci’nin yorumlarıyla "Mucize Nağmeler" albumunde hayat buldu.

Albumde, aslında mesleki hayatlarında bu sanatı icra etmeyen sanatcılarımız (Umut Akyurek haric) bu albumde buluştu. Albumde yer alan tum eserler, solistlerin okumaktan buyuk keyif aldıkları ve hayatlarında ozel yeri olan besteler. Klasik Turk Sanat Muziği eserlerinin yanı sıra yeni nesil bestecilerin TSM alanındaki ozel calışmaları da "Mucize Nağmeler"e ayrı bir tat kattı.

Kim hangi şarkıyı soyledi

Ebru Yazıcı (İnleyen Nağmeler)

Mujdat Gezen (Omrum Seni Sevmekle Nihayet Bulacaktır)

Sezen Aksu (Kınalı Kuzum)

Fatih Erkoc (Bu Akşam Butun Meyhanelerini Dolaştım İstanbul’un)

Deniz Seki (At Kadehi Elinden)

Kenan Doğulu (Aşkım Aşkım)

Umut Akyurek (Dinmiyor Hic Bu Akşam)

İlhan Şeşen (Bir Demet Yasemen)

Ufuk Yıldırım (Sensizlik Haram Bana)

Celik (Benzemez Kimse Sana)

Reha (Al Sazını Sen Sevdiceğim)

Nev (Kimseye Etmem Şikayet)

Ercan Saatci (Şarkılar Seni Soyler)
album cıkalı uzun bir zaman olmuş sanırım Turk Sanat Muziğinin yeni nesile sevdirebilmek adına guzel bir calışma olduğunu duşunuyorum