Sevgili melekler, yıllardır Fox Tv'nin ana haber spikerliğini yapan başarılı spiker Nazlı Tolga evlendi. Hollandalı eşiyle hayatının bundan sonraki kısmını Brezilya'da gecireceği icin gectiğimiz aylarda son yayınını yapan Tolga, once cumartesi oğlen saatlerinde İstanbul Harbiye’de bulunan St Esprit Kilisesi’nde dini torenle, ardından akşam Cırağan Sarayı'nda duzenlenen bir duğunle dunyaevine girdi. İşte haberin detayları...

FOX TV Ana Haber Spikeri Nazlı Tolga, Hollandalı nişanlısı Lawrence Brenninkmeyer ile hayatını birleştirdi. Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgul’un kıydığı nikah ile evliliğe adım atan Tolga, dun Cırağan Sarayı’nda duzenlenen gorkemli duğun ile sevincini ailesi, yakın dostları ve calışma arkadaşlarıyla paylaştı. Cok sayıda yabancı davetlinin de katıldığı duğune, medya dunyasından da yoğun bir katılım oldu.
Gelinliği ile goz kamaştıran Nazlı Tolga, duğun boyunca konuklarıyla yakından ilgilendi. Duğun icin ozel olarak hazırlanan Turk geleneklerine ozgu hatıra armağanları, yabancı konuklar tarafından ilgiyle karşılandı. Ciftin aileleri ve yakın dostlarının doyasıya eğlendiği duğunde konuklar şıklıklarıyla goz doldurdu. Boğaz’ın eşsiz manzarasında eğlenen davetliler, ciftin mutluluğunu paylaşıp, iyi dileklerini iletti.
Nazlı Tolga, eşi ile birlikte Brezilya’da yaşayacağı icin gectiğimiz aylarda son yayınıyla izleyenlerin karşısına cıkmıştı. Bu yayından sonra izleyicilerinden yuzlerce mesaj aldığını soyleyen Tolga; “Beni ekranda gormek isteğini ileten ve tebrik mesajlarıyla mutluluğuma ortak olan tum seyircilerime bir kez daha teşekkur ediyorum” dedi.
Yurt dışına yerleşeceği icin Televizyon kariyerine bir sure ara veren Tolga, 2007 yılı Ocak ayından bu yana aralıksız olarak surdurduğu FOX Ana Haber spikerliği ile kanalın Turkiye’deki bilinirliği ve guvenilirliğine de buyuk katkı yaptı. 2011 ve 2012 En İyi Kadın Haber Spikeri dalında Altın Kelebek Odulu başta olmak uzere 50’ye yakın odule layık gorulen Tolga, Turk TV seyircisinin de gonullerinde taht kurarak, cok kısa surede her yaştan seyirciye haberi sevdirmeyi başardı.
Genişletmek icin tıkla ...