‘BENİM ANNEM BİR MELEK’ ADLI DİZİDE ECE ROLUYLE İZLEDİĞİMİZ DOLUNAY SOYSERT, HAFTA SONU'NA KONUŞTU.

Son donemde ‘Benim Annem Bir Melek’ adlı dizideki Ece karakteriyle gundeme gelen ve kayınvalidesi Neriman’ rolundeki Oya Başar’la yaşadığı cekişmelerle herkesi gulduren Dolunay Soysert, oyunculuğunun onceki doneminde komediden uzak karakterlere burunmuştu.

‘Cumhuriyet’ filminde Ataturk’un eşi Latife Hanım’ı, ‘Buluşma’ adlı oyunda Marilyn Monroe’yu, ‘Mavi Gozlu Dev’ filminde Piraye’yi canlandıran Soysert, yeni hedefini şu sozlerle acıkladı: “Gercek şu ki, bugune kadar farklı donemlerin kadınlarını oynadım. Bunlar gercekten de sorumluluğu olan rollerdi. Bugun kendimi bulmamda bana yardımcı olan kadınlardır bunlar. Benim gercekte oyunculuk konusundaki gercek maceram Latife Hanım’la başladı, Piraye ve Marilyn’le devam etti. Onlar benim kadınlığımı geliştirdiler. Marilyn’den de cok şey oğrendim. İcindeki fırtınaları, huzunleri, beni başka yerlere goturdu. Şimdi Cahide Sonku’yu cağırıyorum. Bu yaşımın tam zamanı. Şimdi bir sinema filminde Cahide Sonku olmak istiyorum. Sonku, cok
derin bir karakter. Farklı bir hayat onunkisi. İckili, eğlenceli, deli dolu bir dunyanın bu huzunlu kadınını mutlaka bir sinema filmine taşımalıyım. Dilerim bu isteğim en kısa zamanda gercek olur.”