akademisyen, yazar
Mardin'in Midyat ilcesinde doğdu. Ankara Yuksek Oğretmen Okulu ve Ankara Universitesi İlahiyat Fakultesi'nden mezun oldu.
Bir sure oğretmenlik yaptı. Yuksek lisans ve doktora calışmalarını Gazi Universitesi Sosyal Bilimler Enstitusu'nde tamamladı. Aynı universitede oğretim uyeliği ile birlikte ceşitli idari gorevlerde bulundu.
Ceşitli gazete ve İnternet sitelerinde yazılar yazan Erken ’in onlarca bilimsel makalesi bulunmaktadır.
ESERLERİ:
1.Nasıl Bir Yonetim?
2.Nasıl Bir İnsan?
3.Din Kulturu ve Ahlak Bilgisi Oğretiminde Kavram Geliştirme Haritaları / İlkoğretim / 4-5. Sınıflar
4.Din Kulturu ve Ahlak Bilgisi Oğretiminde Kavram Geliştirme Haritaları / İlkoğretim 6-7 ve 8. Sınıf
5.Bir Sivil Orgutlenme Modeli: Ahilik
6.Hak Arama Kılavuzu
7.Bir Sivil Orgutlenme Modeli Ahilik
8.Sınıf Yonetimi Oğretmenin Kitabı
9.Topyekun Oğrenim Ozgurluğu
10.Dik Duran Adam Muhsin Yazıcıoğlu
11.Er Kişi Muhsin Yazıcıoğlu
12.Bir Kar Tanesi Olsam
iletişim:
e-Mail : [email protected]
Mardin'in Midyat ilcesinde doğdu. Ankara Yuksek Oğretmen Okulu ve Ankara Universitesi İlahiyat Fakultesi'nden mezun oldu.
Bir sure oğretmenlik yaptı. Yuksek lisans ve doktora calışmalarını Gazi Universitesi Sosyal Bilimler Enstitusu'nde tamamladı. Aynı universitede oğretim uyeliği ile birlikte ceşitli idari gorevlerde bulundu.
Ceşitli gazete ve İnternet sitelerinde yazılar yazan Erken ’in onlarca bilimsel makalesi bulunmaktadır.
ESERLERİ:
1.Nasıl Bir Yonetim?
2.Nasıl Bir İnsan?
3.Din Kulturu ve Ahlak Bilgisi Oğretiminde Kavram Geliştirme Haritaları / İlkoğretim / 4-5. Sınıflar
4.Din Kulturu ve Ahlak Bilgisi Oğretiminde Kavram Geliştirme Haritaları / İlkoğretim 6-7 ve 8. Sınıf
5.Bir Sivil Orgutlenme Modeli: Ahilik
6.Hak Arama Kılavuzu
7.Bir Sivil Orgutlenme Modeli Ahilik
8.Sınıf Yonetimi Oğretmenin Kitabı
9.Topyekun Oğrenim Ozgurluğu
10.Dik Duran Adam Muhsin Yazıcıoğlu
11.Er Kişi Muhsin Yazıcıoğlu
12.Bir Kar Tanesi Olsam
iletişim:
e-Mail : [email protected]