'ERKEĞİN SENİN İCİN NE YAPSIN' SORUSUNA SAHNE VE PODYUM DUNYASINDAN İLGİNC CEVAPLAR GELDİ.
Bu aralar cok meşhur olan 'Erkeğin dolgun sacların uğruna ne yapsın” sloganlı reklam kampanyasından esinlenip, televizyon, dizi, sahne ve podyum dunyasının birbirinden unlu isimlerine “Erkeğin senin icin ne yapsın?” sorusunu yonelttik. Fatoş Kabasakal, Tuğba Ozerk, Ebru Destan, Burcu Esmersoy, İpek Tuzcuoğlu, Cağla Kubat ve Tuğba Ozay birbirinden ilginc cevaplar verdi.
Fatoş Kabasakal
Erkek, kadını icin ne yapsa azdır. Oyle bir tek şeyle kurtulamaz. Ama benim hoşuma şu gidebilir. Fanatik Fenerbahceliyim. Galatasaray macının olduğu bir gun ustune Fenerbahce forması giyerek Galatasaray tribunlerine cıksın. Hicbir erkek boyle bir cılgınlık yapamaz. Aşkını ancak bana boyle ispatlayabilir.
Ayakkabılarıma karışmasın
Tuğba Ozerk
Ben İzmir kızıyım. Kanım da, ruhum da delidir. Deliliğin sınırı yoktur. Bu konuda da isteğim farklı olabilir. Erkeğim benim icin kaprislerimi anlayışla karşılasın. Ayakkabı koleksiyonuma karışmasın. Yemek sofrasını birlikte toplamamız benim icin yeterli olacaktır sanırım.
Bana Hawaii’de surpriz yapsın
Cağla Kubat
Sporcu ve cok seyahat eden biri olduğum icin erkek arkadaşımın buna yonelik bir surprizi hoşuma gidebilir. Hawaii’de yarışırken kafamı kaldırdığımda yanımdan sorfuyle gecmesi beni şok edebilir. Bana yapacağı en buyuk surpriz bu olabilir. Benim olduğum yere benden habersiz gelip bunu yapması harika olurdu.
Benden yemek beklemesin yeter
Ebru Destan
Erkeğin benim icin bakımlı olması cok onemli. Beni motive etmeli, işime katkıda bulunmalı. Bir de tabii ki, luks tutkum var buna karışmasını istemem ve yemek yapmak icin beni beklemesin yeter.
Beni dansa gotursun İpek Tuzcuoğlu
Dans tutkunuyum. Benim icin tum programlarını, maclarını, toplantılarını iptal ederek dansa goturebilir. Veya cok ozel bir dans gosterisini de izleme programı hazırlayabilir. Birde tabii ki, sigara icmesin.
Tavla oynarken bilerek yenilsin
Burcu Esmersoy
Erkek arkadaşımın dakik olması cok onemli. Benim icin cok şık giyinmesini isterim. Trafik canavarı olmasını istemem. Bana ozel yemek yapabilir. Benle tavla oynarken de bilerek yenilmesini isterim
Benimle boks yapsın
Asena
Beni zorla tatile goturmesini istemem. Tatil yapmaktan nefret ederim. Benimle spor salonuna gelip saatlerce boks ve kickboks antrenmanı yapabilir. Tabii mac yaparsak benim galip gelmemi sağlayabilir.
Şimdi size soruyorum meleklerim, erkeğiniz sizin icin ne yapsın