tuncel kurtiz, tuncel kurtiz olumu, tuncel kurtiz haberleri

Sevgili melekler, evinde duşmesi sonucu 77 yaşında hayata gozlerini yuman Tuncel Kurtiz'in olumu unluler dunyasını yasa boğdu. Usta oyuncunun arkasından taziye mesajları yayınlayan unluler bakın neler yazmışlar...

- Demet Akbağ: Tuncel kurtiz (((((( yakinlarina ve tum sevenlerine sabir diliyorum. Cok uzuldum.

- Zafer Algoz: ACİMİZ BUYUK....MUHTEŞEM OYUNCU..TUNCEL KURTİZ'Î KAYBETTIK... Başımız Sagolsun...

- Hazal Kaya: Başımız sağolsun..

- Rasim Oztekin: Karşılıklı oynayıp cok şey oğrenip,cok eğlendiğim koca bir CINAR daha gitti.Ah Tuncel abim...

- Hatice Şendil: #MekanınCennetOlsunTuncelKurtiz . Allah Rahmet Eylesin. Buyuk Usta....Buyuk Acı...

- Yavuz Bingol: Buyuk bir kayip.. Sinema koca bir cinarini kaybetti.. Nasil ozleiyicez bi bilseniz..

- Levent Kazak: haber maalesef doğru, tuncel kurtiz'i kaybettik..

- Defne Samyeli: Tuncel Kurtiz'in toprağı bol olsun. Buyuk oyuncuydu. Allah ona rahmet, sevenlerine sabır versin.

- Burcu kara: Tuncel Kurtiz'i kaybetmiştir.Nasıl guzel bir renkti hayatımızda..Mekanı cennet olsun.

- İlker Kaleli: Tuncel Abi, ne yaptin sen simdi?

- Gupse Ozay: Ahhh Tuncel Kurtiz

- Tolgahan Sayışman: Başımız sağolsun .. Cok değerli bir oyuncu, guzel yurekli bir insandı ...

- Yeşim Salkım: #Tuncelkurtiz başımız sağolsun Turk Tiyatrosunun Buyuk Ustası

- Gozde Turkpence: Inanmak icten degil gittigine...yuce Rabbim seni cennetine cagirmis belli ki...Tuncel Kurtiz nur icinde yat...

- Hamdi Alkan: Ah Tuncel Abi'm...kahroldum...mekanın cennet olsun..

- Ceyda Ateş: Tuncel Kurtiz... Acı Kayıp...unutulmayacaksın allah rahmet eylesin ailesine sabır versin.

Seray Sever: Mubarek Cuma gunu Tuncel Kurtiz ustadimizi kaybettik Allah rahmet eylesin, mekani Cennet olsun. Bu sene giden gidene... Yaprak dokumu...

Demet Akalin: Mekanin cennet olsun buyuk ustaTuncel Kurtiz

- Burcu Esmersoy: kimi sevsek gidiyor mu gercekten

- Gulhan Tekin: Tuncel Kurtiz'i buyuk ustayı kaybetmişiz. Allah rahmet eylesin. Cok uzgunum cok ((

- FURKAN KIZILAY: Mekanın cennet olsun Tuncel Kurtiz

- Lale Cangal: Tuncel Kurtiz! Cok uzgunum!

- Almeda Abazi: Inanamiyorum daha iki gun once tanıştım kendisiyle. Mekanın cennet olsun Tuncel Kurtiz, Allah rahmet eylesin

- Fırat Celik: Başımız sagolsun..
Genişletmek icin tıkla ...